Particulier ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Welke zorgverzekering past bij u?

 
  • Advies: Vrieling helpt u bij het kiezen van de juiste zorgverzekering.
  • Onafhankelijk: u kunt bij ons terecht voor verschillende zorgverzekeringen.
  • Handig: maak gebruik van onze online zorgvergelijker.

Overstappen van zorgverzekering

Ieder jaar in november en december heeft u de mogelijkheid om uw zorgverzekering aan te passen. Dat is hét moment om uw zorgverzekering goed onder de loep te nemen en te kijken of deze aansluit bij uw zorgbehoeften, wensen en budget voor 2019. 
 

Hulp nodig?

De adviseurs van Vrieling helpen u graag bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Maak vrijblijvend een afspraak. Bel 0523 – 28 27 26 of mail zorg@vrieling.nl.
 

Basisverzekering: natura of restitutie?

Vaak biedt een zorgverzekeraar de keuze uit een natura- of restitutie basisverzekering. Bij een naturaverzekering vergoedt de zorgverzekeraar de kosten als u naar een gecontracteerde zorgverlener gaat. Bij een restitutiepolis heeft u volledig vrije zorgkeuze. U hoeft dus niet te kijken naar de contracten die uw zorgverzekeraar met de zorgverlener heeft afgesloten.
 

Aanvullende verzekering

De basisverzekering vergoedt niet alles. Als u hoge ziektekosten hebt of verwacht, is een aanvullende verzekering handig. U kunt u bijvoorbeeld extra verzekeren voor fysiotherapie, tandartszorg, zorg in het buitenland, orthodontie voor kinderen etc.
 

Eigen risico

U kunt uw verplicht eigen risico van € 385,- (in 2018) verhogen met een vrijwillig eigen risico (max. € 500,-). Daarmee verlaagt u uw zorgpremie. Maar u kunt wel voor hogere kosten komen te staan als u gebruikmaakt van zorg waarvoor het eigen risico geldt.
 
Meer weten over zorgverzekeringen? Ga naar de zorgvergelijker of maak een afspraak met een adviseur van Vrieling.
 

Vitaal Vechtdal Polis

De Vitaal Vechtdal Polis is een aanvulling bovenop de landelijke zorgpolissen van Zilveren Kruis, Avéro Achmea en ONVZ. Het biedt inwoners en werknemers uit het Vechtdal (gemeenten Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Coevorden en Twenterand) veel voordelen en het kost niets extra! Lees er meer over op de website van de Vitaal Vechtdal Polis.

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.