Preventie

Voorkomen, verkleinen en verzekeren

Preventie helpt je om schades binnen jouw bedrijf te voorkomen of te verkleinen. Zonder schade kun jij ongestoord verder ondernemen en jouw klanten blijven bedienen. Vrieling helpt jou graag en heeft een aantal bedrijven geselecteerd die jou kunnen helpen bij het veiliger maken van jouw bedrijf.

Brandbeveiliging

Periodieke controle kan brand en arbeidsongevallen helpen voorkomen. Wil jij weten of de brandbeveiliging van jouw bedrijf voldoet? Onze partners kunnen je hierbij helpen.

Lees meer
Inbraakpreventie

Heb je er alles aan gedaan om de kans op inbraak te verkleinen? Wil je weten of de beveiliging van jouw bedrijf voldoet? Henry Meerman Beveiligingstechniek helpt je hierbij.

Lees meer
Cyberveiligheid

Het is niet langer de vraag of jouw onderneming wordt gehackt, maar wanneer. De consultants van Datect helpen jou om goed beschermd te zijn tegen alle vormen van cybercriminaliteit.

Lees meer
Voorkom onderverzekering

Bij schade aan gebouwen of inventaris is het belangrijk dat de juiste te verzekeren waarde op de polis staat. Een taxatie is hiervoor de oplossing. Hanselman Groep helpt je hierbij.

Lees meer