Risico Inventarisatie en Evaluatie

Werk brengt altijd risico’s met zich mee. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld geconfronteerd worden met gevaarlijke stoffen of agressie en geweld. Ook urenlang ingespannen werken achter een beeldscherm is echter niet zonder gevaar. Die risico’s kunnen leiden tot ongevallen, ziekte en uitval, wat nadelig is voor zowel de werknemer als het bedrijf. Daarom is het goed – en voor ieder bedrijf met personeel ook verplicht – om een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) uit te voeren. Vitalr helpt je daarbij.

Over Vitalr

Vitalr is onderdeel van Vrieling. Vitalr helpt bedrijven bij alles wat te maken heeft met verzuim van medewerkers en het voorkomen daarvan. Samen met de werkgever zorgen ze er in eerste instantie voor dat medewerkers veilig en gezond hun werk kunnen doen. Mocht er toch iemand uitvallen, dan helpt Vitalr om hem of haar zo snel, maar ook zo duurzaam mogelijk weer aan de slag te krijgen.

Offerteaanvraag RI&E

Werk brengt altijd risico’s met zich mee. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld geconfronteerd worden met gevaarlijke stoffen of agressie en geweld. Ook urenlang ingespannen werken achter een beeldscherm is niet zonder gevaar. Die risico’s kunnen leiden tot ongevallen, ziekte en uitval, wat vanzelfsprekend nadelig is voor zowel de medewerker als het bedrijf. Daarom is het goed – en voor vrijwel ieder bedrijf ook verplicht – om een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) uit te voeren. Vitalr helpt je daarbij. Meer informatie en mogelijkheid tot het aanvragen van een offerte vind je op de website van Vitalr.

Vraag offerte aan