Risico Inventarisatie en Evaluatie

Werk brengt altijd risico’s met zich mee. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld geconfronteerd worden met gevaarlijke stoffen of agressie en geweld. Ook urenlang ingespannen werken achter een beeldscherm is echter niet zonder gevaar. Die risico’s kunnen leiden tot ongevallen, ziekte en uitval, wat nadelig is voor zowel de werknemer als het bedrijf. Daarom is het goed – en voor ieder bedrijf met personeel ook verplicht – om een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) uit te voeren. Fizie helpt u daarbij.

Wij zijn Fizie. Wij helpen bedrijven bij alles wat te maken heeft met verzuim van medewerkers en het voorkomen daarvan. Samen met onze klant zorgen we er in eerste instantie voor dat medewerkers veilig en gezond hun werk kunnen doen. Mocht er toch iemand uitvallen, dan gaan wij aan de slag om hem of haar zo snel, maar ook zo duurzaam mogelijk weer actief te krijgen.

De Fizie-stijl

Minstens net zo belangrijk als wát we doen, is de manier waaróp we dat doen. Fizie is ooit ontstaan als antwoord op de grote arbodiensten in het westen van Nederland, die weinig op hadden met bijvoorbeeld onze eigen regio Zwolle.  De afstand tussen de bedrijven en de verzuimbegeleiders was letterlijk en figuurlijk te groot en het contact was onpersoonlijk. Wij doen dat anders. Bij ons is het probleem van de klant ons eigen probleem. Wanneer er iets aan de hand is, staan we snel op de stoep om het op te lossen. We zijn laagdrempelig en bouwen een persoonlijke relatie met u op. Bij ons heeft u één aanspreekpunt en wanneer u diegene wilt spreken hoeft u zich niet eerst langs een ‘klantcontactcentrum’ te worstelen. Met die aanpak hopen we onze klanten niet alleen tevreden, maar zelfs enthousiast te maken!

Maak een afspraak