Jouw hypotheek bij Vrieling

Zekerheid, rust en fijn wonen


  • Deskundig & persoonlijk advies
  • Onafhankelijke hypotheekadviseur
  • We staan altijd voor je klaar
  • Ruim 75 jaar ervaring

Bereken zelf jouw maximale hypotheek en de netto maandlasten.

Maximale hypotheek berekenen

Als je een hypotheek zoekt, zit je bij ons goed. Wij begrijpen dat een hypotheek afsluiten een grote beslissing is. Daarom helpen wij jou graag als onafhankelijke hypotheekadviseur om de juiste keuze te maken.

Jij staat centraal in het hypotheekproces

Bij Vrieling zijn we persoonlijk betrokken bij jouw hypotheekproces. Wij willen je graag meer vertellen over onze aanpak. Het is voor ons belangrijk om jou echt te leren kennen en te begrijpen wat jouw situatie is. Zo kunnen we samen de beste hypotheek vinden die bij jou past.

Ons team van hypotheekadviseurs heeft jarenlange ervaring in de financiële sector. Wij staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden bij het hele hypotheekproces. Van het berekenen van jouw maximale hypotheek tot het aanvragen van de offerte. Als je vragen of advies nodig hebt, staan we voor je klaar. We streven ernaar om het hypotheekproces zo soepel mogelijk voor jou te maken.

Plan gesprek voor hypotheekadvies

Financieel advies nodig?

Naast het vinden van de beste hypotheek, kunnen klanten bij ons ook terecht voor professioneel financieel advies op maat. Dit kan je helpen bij het maken van belangrijke beslissingen op het gebied van geld, zoals investeringen.

Maak een afspraak

Meer weten?

Kortom, als jij op zoek bent naar persoonlijke betrokkenheid en expertise bij het afsluiten van jouw hypotheek, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan voor je klaar!

Plan gratis kennismakingsgesprek

Veelgestelde vragen over hypotheken

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over hypotheken, zoals het maximale hypotheekbedrag, rente, looptijd en voorwaarden voor boetevrij aflossen. Zorg ervoor dat je beter geïnformeerd bent bij het afsluiten van een hypotheek om de juiste beslissingen te maken.

Wat is het maximale hypotheekbedrag dat ik kan lenen?

Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen hangt af van factoren zoals je inkomen, eventuele schulden, en de waarde van het huis dat je wilt kopen. Om een duidelijk beeld te krijgen, kun je het beste advies inwinnen bij een hypotheekadviseur. Bij Vrieling maken we een berekening op basis van jouw persoonlijke situatie en informeren we je over je mogelijkheden.

Maak afspraak voor advies

Hoeveel eigen geld heb ik nodig bij het afsluiten van een hypotheek?

Bij het afsluiten van een hypotheek heb je eigen geld nodig voor kosten zoals kosten koper, eventuele verbouwingen en notariskosten. Het exacte bedrag hangt af van jouw situatie en het huis dat je wilt kopen. Over het algemeen moet je rekening houden met ongeveer 4-6% van de koopsom aan eigen geld. Wij kunnen je meer informatie geven en helpen bij het berekenen van het benodigde eigen geld voor jouw situatie.

Maak afspraak voor advies

Wat zijn de hypotheekrente en de looptijd van mijn hypotheek?

De hypotheekrente en de looptijd van jouw hypotheek zijn afhankelijk van de gekozen hypotheekvorm. Bij een lineaire of een annuïteitenhypotheek is de looptijd meestal 30 jaar, en de rente ligt vaak hoger dan bij een hypotheek met een variabele rente. De hoogte van de rente hangt ook af van de actuele rentestand en jouw persoonlijke situatie. Daarom is het verstandig om advies in te winnen bij het kiezen van de juiste hypotheekvorm, die de beste rente en looptijd biedt voor jouw situatie.

Maak afspraak voor advies

Kan ik mijn hypotheek boetevrij aflossen en wat zijn hier de voorwaarden voor?

Of je boetevrij mag aflossen op jouw hypotheek hangt af van de voorwaarden van jouw hypotheekverstrekker. Bij veel hypotheekverstrekkers mag je jaarlijks een bepaald percentage, zoals 10% van de oorspronkelijke hoofdsom, boetevrij aflossen. Wil je meer aflossen dan dit percentage, dan kan er een boete in rekening worden gebracht. Het is daarom belangrijk om de voorwaarden van jouw hypotheek goed te bekijken voordat je extra aflost. Een hypotheekadviseur kan je helpen en adviseren over de mogelijkheden en eventuele kosten.

Maak afspraak voor advies

Hoe kan de vergelijkingskaart mij helpen bij het vergelijken van hypotheekaanbiedingen en waar kan ik deze vinden?

De vergelijkingskaart biedt jou als klant meer transparantie bij financiële dienstverleningen, inclusief hypotheekaanbiedingen. Met de kaart kun je verschillende aspecten van verschillende hypotheekaanbiedingen eenvoudig vergelijken, zoals de kosten en voorwaarden.

Deze kaart heeft een vast format dat gestandaardiseerde informatie bevat, waardoor het gemakkelijker wordt om verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken.

Je vindt de vergelijkingskaart over hypotheken onder de Vrieling klantenservice.