Jouw hypotheek bij Vrieling

Zekerheid, rust en fijn wonen


  • Deskundig & persoonlijk advies
  • Onafhankelijke hypotheekadviseur
  • We staan altijd voor je klaar
  • Ruim 70 jaar ervaring

Als je op zoek bent naar een hypotheek, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat een hypotheek afsluiten een belangrijke beslissing is en daarom willen wij als onafhankelijke hypotheekadviseur jou graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Jij staat centraal in het hypotheekproces

Bij Vrieling zijn we persoonlijk betrokken bij jouw hypotheekproces en daarom willen wij jou graag wat meer vertellen over onze werkwijze. Wij vinden het namelijk belangrijk om jou te leren kennen en te begrijpen wat jouw persoonlijke situatie is. Op die manier kunnen wij samen met jou de beste hypotheek vinden die past bij jouw situatie.

Wij werken met een team van hypotheekadviseurs die allemaal jarenlange ervaring hebben in de financiële sector. Zij staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden bij het hele hypotheekproces. Van het berekenen van jouw maximale hypotheek tot het aanvragen van de offerte, wij zijn er voor jou. Wij zijn er voor jou wanneer je vragen hebt of wanneer je behoefte hebt aan advies. Wij streven erna om het hypotheekproces zo gemakkelijk mogelijk voor jou te maken.

Plan gesprek voor hypotheekadvies

Hypotheekvormen

Wij bieden verschillende hypotheekvormen aan, zoals de annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek hypotheek. Samen kijken wij welke hypotheekvorm het beste past.

Meer hypotheekvormen
Financieel advies nodig?

Naast het vinden van de beste hypotheek, kunnen klanten bij ons ook terecht voor professioneel financieel advies op maat. Dit kan je helpen bij het maken van belangrijke beslissingen op het gebied van geld, zoals investeringen.

Maak een afspraak

Meer weten?

Kortom, als jij op zoek bent naar persoonlijke betrokkenheid en expertise bij het afsluiten van jouw hypotheek, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan voor je klaar!

Plan gratis kennismakingsgesprek

Veelgestelde vragen over hypotheken

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over hypotheken, zoals het maximale hypotheekbedrag, rente, looptijd en voorwaarden voor boetevrij aflossen. Zorg ervoor dat je beter geïnformeerd bent bij het afsluiten van een hypotheek om de juiste beslissingen te maken.

Wat is het maximale hypotheekbedrag dat ik kan lenen?

Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, hangt af van verschillende factoren zoals jouw inkomen, eventuele schulden en de waarde van het huis dat je wilt kopen. Om hier een goed beeld van te krijgen, kun je het beste advies vragen aan een hypotheekadviseur. Bij Vrieling maken wij op basis van jouw persoonlijke situatie een berekening maken en informeren jou over jouw mogelijkheden.

Maak afspraak voor advies

Hoeveel eigen geld heb ik nodig bij het afsluiten van een hypotheek?

Bij het afsluiten van een hypotheek heb je eigen geld nodig voor bijvoorbeeld de kosten koper, eventuele verbouwingen en notariskosten. Het exacte bedrag is afhankelijk van jouw situatie en het huis dat je wilt kopen. Over het algemeen moet je rekening houden met zo'n 4-6% van de totale koopsom aan eigen geld. Wij kunnen je hierover meer informatie geven en helpen je bij het berekenen van de benodigde eigen geld in jouw situatie.

Maak afspraak voor advies

Wat zijn de hypotheekrente en de looptijd van mijn hypotheek?

De hypotheekrente en de looptijd van jouw hypotheek hangen af van de hypotheekvorm die je kiest. Bij een lineaire hypotheek of een annuïteitenhypotheek is de looptijd bijvoorbeeld 30 jaar en is de rente doorgaans hoger dan bij een hypotheek met een variabele rente. De hoogte van de rente is daarnaast ook afhankelijk van de rentestand op dat moment en jouw persoonlijke situatie. Het is daarom verstandig om hierover advies te vragen bij het vinden van de juiste hypotheekvorm met de beste rente en looptijd voor jouw situatie.

Maak afspraak voor advies

Kan ik mijn hypotheek boetevrij aflossen en wat zijn hier de voorwaarden voor?

Of je boetevrij mag aflossen op jouw hypotheek hangt af van de voorwaarden van jouw hypotheekverstrekker. Bij de meeste hypotheekverstrekkers mag je jaarlijks een bepaald percentage boetevrij aflossen, bijvoorbeeld 10% van de oorspronkelijke hoofdsom per jaar. Wil je meer dan dit bedrag aflossen, dan kan er een boete worden berekend. Het is daarom belangrijk om de voorwaarden van jouw hypotheek goed door te nemen voordat je extra aflost. Een hypotheekadviseur kan je hierbij helpen en adviseren over de mogelijkheden en eventuele kosten.

Maak afspraak voor advies

Hoe kan de vergelijkingskaart mij helpen bij het vergelijken van hypotheekaanbiedingen en waar kan ik deze vinden?

De vergelijkingskaart biedt jou als klant meer transparantie bij financiële dienstverleningen, inclusief hypotheekaanbiedingen. Met de kaart kun je verschillende aspecten van verschillende hypotheekaanbiedingen eenvoudig vergelijken, zoals de kosten en voorwaarden.

Deze kaart heeft een vast format dat gestandaardiseerde informatie bevat, waardoor het gemakkelijker wordt om verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken.

Je vindt de vergelijkingskaart over hypotheken onder de Vrieling klantenservice.