Documenten van Vrieling

Bekijk de dienstverleningsdocumenten en vergelijkingskaarten van Vrieling Verzekeringen en Vrieling Hypotheken, evenals het beloningsbeleid van Vrieling. Zo zie je precies wat je van ons kunt verwachten!

Dienstenwijzers en vergelijkingskaarten

In onze dienstenwijzers informeren we je over onze algemene werkwijze en dienstverlening. Op de vergelijkingskaart vind je informatie over wat we voor specifieke diensten voor je doen, wat we niet doen en wat de gemiddelde kosten van deze diensten zijn. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent!

Dienstenwijzer Vrieling Verzekeringen Zakelijk

Dienstenwijzer Hypotheken

Dienstenwijzer Vrieling Verzekeringen Particulier

Abonnementsvoorwaarden Vrieling Verzekeringen

Vergelijkingskaart Hypotheken

Vergelijkingskaart vermogen opbouwen Hypotheken

Vergelijkingskaart risico’s afdekken Hypotheken

Vergelijkingskaart risico’s afdekken Vrieling Verzekeringen

Beloningsbeleid

De AFM (Autoriteit Financiële Markten) vereist dat wij jou informeren over hoe onze medewerkers worden beloond. Je vindt deze informatie in ons beloningsbeleid. Ons doel is altijd om jou het product en/of de dienst te adviseren die het beste bij je past.

Ons beloningsbeleid richt zich op het bevorderen, aantrekken en behouden van gekwalificeerde medewerkers, binnen een beheerste en integere bedrijfsvoering voor de lange termijn. Dit houdt in dat we erop letten dat onze medewerkers niet door beloningen worden aangezet tot onzorgvuldig handelen of het schenden van onze zorgplicht. Hiervoor hebben we interne procedures en controles ingesteld.

Met ons beloningsbeleid streven we ernaar de belangen van onze klanten en onderneming op lange termijn te dienen, en een gezonde, stimulerende werkomgeving te bevorderen. Ons beleid voldoet aan art. 1:120 Wft.

Wij bieden al onze medewerkers uitsluitend een vaste beloning aan.

Beloningsbeleid medewerkers

Wil je meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op 0523 - 28 27 26 of neem contact op via de website.

Contact met Vrieling