Documenten van Vrieling

Bekijk de dienstverleningsdocumenten en vergelijkingskaarten van Vrieling Verzekeringen en Vrieling Hypotheken en het beloningsbeleid van Vrieling Adviesgroep.

Dienstenwijzers en vergelijkingskaarten

In onze dienstenwijzers informeren wij u over onze algemene werkwijze en dienstverlening. In de vergelijkingskaart is informatie te vinden over wat wij - voor specifieke diensten - voor u doen, wat wij niet voor u doen en wat de gemiddelde kosten voor deze diensten zijn.

Dienstenwijzer Vrieling Verzekeringen Zakelijk

Dienstenwijzer Hypotheken

Dienstenwijzer Vrieling Verzekeringen Particulier

Abonnementsvoorwaarden Vrieling Verzekeringen

Vergelijkingskaart Hypotheken

Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen

Vergelijkingskaart Risico’s afdekken Vrieling Verzekeringen

Beloningsbeleid

Vanuit de AFM (Autoriteit Financiële Markten) is het verplicht dat wij u vertellen hoe onze medewerkers worden beloond. Deze informatie staat in ons beloningsbeleid. Ons uitgangspunt is altijd dat onze medewerkers u het product en/of de dienst adviseren die het beste bij u past.

Ons beloningsbeleid is in eerste instantie gericht op het bevorderen, aantrekken en behouden van goede gekwalificeerde medewerkers. Dit alles binnen een beheerste en integere bedrijfsvoering, gericht op de lange termijn. Dit betekent onder andere dat we waar mogelijk voorkomen dat medewerkers door de beloningen geprikkeld worden tot onzorgvuldig behandelen van de klant en niet nakomen van onze zorgplicht. Hiervoor zijn interne procedures en controles ingesteld.

Daarnaast willen we met ons beloningsbeleid focus leggen op de belangen van onze klanten en onderneming op de lange termijn. Ook wordt door ons beleid van een gezonde, stimulerende werking uitgegaan. Wij voldoen met ons beloningsbeleid aan art. 1:120 Wft.

Wij hanteren voor al onze medewerkers enkel een vaste beloning.

Beloningsbeleid medewerkers

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel 0523 - 28 27 26 of neem via de website contact met ons op.

Contact met Vrieling