RegioBank. Uw bank dichtbij

U wilt graag een bank in de buurt. Om binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een adviseur die u kent. Waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt. Dat vindt u bij de RegioBank. De RegioBank in Dedemsvaart is onderdeel van Vrieling Adviesgroep.

Vragen?

We helpen graag.
Vrieling Nl Ineke 2

Kinderspaarweken

Goed sparen kun je leren. Door stap voor stap te doen. Van kinds af aan, met kleine bedragen. Daarom heeft RegioBank Dedemsvaart van 21 oktober t/m 1 november haar Kinderspaarweken. Een periode waarin we over het belang van sparen door kinderen vertellen. En alle kinderen die tijdens de kinderspaarweken bij RegioBank sparen of een jeugdrekening openen, worden extra beloond met een leuk cadeautje.

Komt u ook langs met uw (klein)kind? U kunt gewoon binnenlopen bij ons kantoor in Dedemsvaart aan de Langewijk 47.

Spaarweken
Regiobank sparen

Alles onder één dak

U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, alles. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op ons kantoor in Dedemsvaart, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren App.

Website RegioBank Dedemsvaart

Overstappen naar de RegioBank?

Met onze overstapservice is dit heel eenvoudig. Uw adviseur bij de RegioBank legt u graag uit hoe het werkt en hoe wij u helpen.

Maak een afspraak