Preventie

Voorkomen, verkleinen en verzekeren


  • Voorkom schade
  • Bij schade: 24 uur per dag bereikbaar
  • Wij herstellen de schade voor u

Preventiewebshop

Ook al ben je goed verzekerd, het is altijd fijner om geen schade te hebben. Daarom heeft Vrieling haar eigen Preventiewebshop opgericht. Met deze preventieproducten willen we je laten zien wat er mogelijk is op het gebied van preventie. "Samen schade voorkomen én verkleinen."

Preventiewebshop

Wist u dat?

  • Waterschade vaker voorkomt dan diefstal en vaak ook meer schade veroorzaakt?
  • U een schoorsteenbrand nooit moet blussen met water?
  • Een gemiddelde inbreker 30 seconden nodig heeft om uw huis binnen te komen?
Preventie Vrieling
Still 14

Voorkom waterschade met de Vrieling Preventiedienst GROHE

Waterschade, dat overkomt jou toch niet? Toch heeft een kwart van de Nederlanders wel eens waterschade in zijn woning gehad. En gebeurt dit tijdens de vakantie? Dan ben je nog verder van huis. Maar de oplossing is nabij… Vrieling introduceert de eigen ‘Vrieling Preventiedienst GROHE’. Naast dat de GROHE Sense Guard waterschade kan voorkomen, geeft het je ook inzicht in je verbruik.

Meer over de preventiedienst

Heeft u wel eens aan uzelf gevraagd: “Hoe kan ik schade voorkomen?”

Onze ervaring is dat we te weinig stil staan bij deze vraag. Het voorkomen van schade vinden we bij Vrieling belangrijk. Wij willen u graag bewust maken van het feit dat u zelf ook veel kunt doen om een schade te voorkomen of te verkleinen.

Preventie-rookmelder

Verdien een waardebon van € 50!

Bent u al klant bij Vrieling? Als u ons helpt aan een nieuwe klant, ontvangt u van ons een VVV Cadeaubon of VVV Dinercheque ter waarde van € 50!

Lees meer