Preventie

Voorkomen, verkleinen en verzekeren


  • Voorkom schade
  • Bij schade: 24 uur per dag bereikbaar
  • Wij herstellen de schade voor u
Woningpreventie
Woning

Inbreuk op uw privacy in combinatie met verlies van persoonlijke bezittingen is een nare ervaring. Het veilige gevoel behorend bij uw woongenot kan een fikse deuk oplopen. Het treffen van preventiemaatregelen kan dit in een veel gevallen voorkomen.

Lees meer
Autopreventie
Auto

Het zou natuurlijk mooi zijn als iedere schade aan uw auto voorkomen kan worden. Helaas, is dat niet het geval. Wel kunt u voorzorgsmaatregelen treffen om de risico’s zo klein mogelijk te maken. Wij vertellen u graag meer, zodat u veilig op pad kan met de auto.

Lees meer
Preventie op reis
Op reis

Eindelijk is het zover.. vakantie. Maar dan wordt uw partner zo ziek dat jullie naar huis moeten, breekt uw kind een been met parasailen of blijven de koffers vakantie vieren op de bagageband van Schiphol. Wat kunt u zelf doen om schade tijdens de vakantie te voorkomen.

Lees meer
Preventie Vrieling

Wist u dat?

  • Waterschade vaker voorkomt dan diefstal en vaak ook meer schade veroorzaakt?
  • U een schoorsteenbrand nooit moet blussen met water?
  • Een gemiddelde inbreker 30 seconden nodig heeft om uw huis binnen te komen?

Heeft u wel eens aan uzelf gevraagd: “Hoe kan ik schade voorkomen?”

Onze ervaring is dat we te weinig stil staan bij deze vraag. Het voorkomen van schade vinden we bij Vrieling belangrijk. Wij willen u graag bewust maken van het feit dat u zelf ook veel kunt doen om een schade te voorkomen of te verkleinen.

Preventie-rookmelder

Verdien een waardebon van € 50!

Bent u al klant bij Vrieling? Als u ons helpt aan een nieuwe klant, ontvangt u van ons een VVV Cadeaubon of VVV Dinercheque ter waarde van € 50!

Lees meer