Voorkom waterschade met de Preventiedienst GROHE Sense Guard

Samenwerking van Vrieling met GROHE


  • Ruim 75 jaar ervaring
  • Overal en altijd bereikbaar
  • Schade voorkomen, verkleinen en verhelpen
  • Rust, continuïteit en zekerheid

Vragen?

We helpen graag.
Bernd 1080x1080 v2
Still 14

Samen waterschade voorkomen

Waterschade, dat overkomt jou toch niet? Toch heeft een kwart van de Nederlanders wel eens waterschade in zijn woning gehad. En gebeurt dit tijdens de vakantie? Dan ben je nog verder van huis. Maar de oplossing is nabij… Vrieling introduceert de eigen ‘Vrieling Preventiedienst GROHE’. Naast dat de GROHE Sense Guard waterschade kan voorkomen, geeft het je ook inzicht in je verbruik.

Bernd Knol aan het woord

‘Ons motto luidt altijd: voorkomen is beter dan genezen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met het apparaat zowel het aantal schades als de papieren rompslomp voor onze klanten verminderen. Daarom maken wij ook constant gebruik van preventieve producten waarmee we schades aan de voorkant kunnen voorkomen. De Sense Guard is daar een mooie aanvulling op.’

Plan een gratis kennismaking

Preventie Berd Knol 8
Still 11

Hoe werkt de preventiedienst: GROHE?

GROHE’s Sense Guard is een met wifi verbonden watermanagementsysteem dat wordt aangesloten op de hoofdwaterleiding. Het ziet letterlijk al het water langskomen wat in huis gebruikt wordt. Het systeem DETECTEERT dreigende waterschade vroegtijdig en STOPT de watertoevoer. Daarnaast monitoren sensoren in overige ruimtes en ALARMEREN je via je smartphone bij gevaar.

Als Vrieling klant profiteer je van nog meer korting met de 'Vrieling Preventiedienst GROHE'. Vraag je adviseur naar de mogelijkheden.

Nog geen klant bij Vrieling? Kom met ons in gesprek en profiteer mogelijk van extra korting op je woonverzekeringen.

Meer weten? Meld je aan

Kom in gesprek met één van onze adviseuren voor een gratis kennismaking over de Preventiedienst GROHE Sense Guard.