Schade melden?


Verzekerd via Vrieling? Meld telefonisch of online uw schade, of download het Europees aanrijdingsformulier. In geval van nood zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Telefonisch uw schade melden

  • Heeft u tijdens uw reis direct/dringend hulp nodig? Neem dan contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering (24 uur per dag bereikbaar, ook vanuit het buitenland). U vindt het telefoonnummer op uw polisblad.
  • Heeft u pech (en de pechhulpmodule meeverzekerd op uw autoverzekering) of autoschade en kunt u niet verder rijden? Neem dan contact op met de alarmcentrale (24 uur per dag bereikbaar, ook vanuit het buitenland). U vindt het juiste telefoonnummer op uw groene kaart.
  • Is er sprake van een noodsituatie in of rondom uw woning en heeft u direct hulp nodig? Bel dan met de schadeafdeling van Vrieling: 0523 - 28 27 26 (24 uur per dag bereikbaar).

Online uw schade melden

Schade aan uw voertuig door aanrijding met een ander voertuig

Heeft u schade aan uw voertuig door aanrijding met een ander motorvoertuig? Download dan hieronder het Europees schadeformulier. Vul dit formulier volledig in en mail het naar schade@vrieling.nl. Of stuur het ingevulde formulier per post retour naar Vrieling Verzekeringen, Postbus 444, 7770 AK Hardenberg. Na ontvangst van het schadeformulier nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

Download het Europees schadeformulier

Bent u ‘all risks’ verzekerd via Vrieling? Maak dan direct een afspraak met een aangesloten herstelbedrijf bij u in de buurt, kijk hiervoor op www.schadegarant.nl.

Schade aan uw voertuig, er is geen ander voertuig bij betrokken

Heeft u schade aan uw motorvoertuig, zonder dat er een ander motorvoertuig bij betrokken is geweest? Meld dan online uw schade bij Vrieling. Na ontvangst van uw melding nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

Raadpleeg www.schadegarant.nl. voor een aangesloten herstelbedrijf bij u in de buurt en profiteer van de voordelen.

Meld uw schade

Ruitschade aan uw auto

Is uw auto verzekerd via Vrieling? Als er sprake is van ruitbreuk, kunt u direct een afspraak maken voor reparatie bij een aangesloten herstelbedrijf. Kijk voor een overzicht van aangesloten herstelbedrijven bij u in de buurt op www.glasgarant.nl.

Schade aan uw inboedel, woning, bedrijfspand (opstal) of andere schades

Heeft u schade aan uw inboedel, uw woning of bedrijfspand (opstal) of heeft u een andere schade? Meld dan online uw schade. Na ontvangst van uw melding nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

Meld uw schade