Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)

Vrieling is een NVM-makelaar. De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat je een NVM-makelaar inschakelt bij de aan- of verkoop van je huis, geeft aan dat je de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. Je kiest voor kwaliteit.


Maak kennis met onze NVM-makelaars

Onze ervaren NVM-makelaars hebben lokale kennis, onderhandelingsvaardigheden en juridische expertise om jouw ideale woning te vinden. Betrouwbaar en met toegang tot uitgebreide woninginformatie begeleiden ze je bij elke stap. Bij Vrieling vervullen we woonwensen en realiseren we succesvolle transacties. Neem contact op en ontdek hoe onze NVM-makelaars je kunnen helpen.

Afspraak plannen

520x346 Banner5
NVM Open Huizen Dag

NVM Open Huizen Dag

“Geheel vrijblijvend en laagdrempelig jouw toekomstige (t)huis bezichtigen”

Op zaterdag 6 april tussen 11.00 en 15.00 vindt de NVM Huizen Dag plaats. Op deze dag kan je vrijblijvend en zonder afspraak alle deelnemende huizen komen bezichtigingen. Wie weet zit jouw thuis hier wel tussen. De eigenaren van de woning staan voor je klaar om de woning aan je te laten zien.

Heb je vragen? Dan staat er een NVM-makelaar voor je klaar om jouw woonvragen te beantwoorden.

Stuur ons een appje

Nederlandse Vereniging van Makelaars

De Nederlandse Vereniging van Makelaars, afgekort als NVM, is de grootste brancheorganisatie voor makelaars in Nederland. Opgericht in 1898, heeft de NVM een lange geschiedenis van het vertegenwoordigen en ondersteunen van professionals in de vastgoedsector. De vereniging heeft als doel het bevorderen van de professionaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid van makelaars en taxateurs in Nederland. Lid van de NVM biedt de volgende voordelen:

  • Deskundigheid
  • Betrouwbaarheid
  • Zekerheid

Bekijk algemene voorwaarden NVM

Nvm