Vrieling Makelaardij

Dé makelaar in Hardenberg, Dedemsvaart en omstreken


  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Overal en altijd bereikbaar
  • Marktleider in gemeente Hardenberg
  • Alles onder één dak

Persoonlijke begeleiding bij het (ver)kopen van jouw huis

Bij Vrieling begrijpen we dat het (ver)kopen van een huis een ingrijpend proces kan zijn, of het nu gaat om het aankopen van jouw droomhuis of vanwege een minder leuke aanleiding. Wij beloven persoonlijke en professionele begeleiding. Met alle diensten onder één dak biedt ons enthousiaste team volledige dienstverlening op het gebied van wonen, hypotheken en verzekeringen. Je bent verzekerd van een vakkundige en betrouwbare makelaar die zoveel mogelijk werk uit handen neemt. We houden de lijnen kort en zijn altijd bereikbaar, ook 's avonds en op zaterdag. Bij ons sta jij als klant op nummer 1.

Maak kennis met ons

DSCF9014
520x346 Banner4

Waar kunnen wij je meehelpen?

Naast het verkopen van je huis, kun je bij ons ook terecht voor

(Ver)koop van jouw bedrijfspand

Onze NVM-Makelaars hebben jarenlange ervaring en expertise om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte locatie voor jouw bedrijf. Van aankoop tot huur en verkoop, wij bieden professioneel advies en begeleiding.

Meer over zakelijke makelaardij

De 5 meestgestelde vragen over makelaardij

Wat is de waarde van mijn huis?

De waarde van jouw huis hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie, grootte, staat van onderhoud, en vergelijkbare huizen in de buurt. Een makelaar kan een waardebepaling uitvoeren om een schatting te geven van de waarde van jouw huis.

Wat zijn de kosten van het verkopen van een huis?

De kosten van het verkopen van een huis kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de makelaarskosten, advertentiekosten, notariskosten en eventuele overdrachtsbelasting. Een makelaar kan jou helpen bij het berekenen van de totale kosten en jou adviseren over hoe je deze kosten kunt minimaliseren.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een huis te verkopen?

De tijd die nodig is om een huis te verkopen, hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie, vraag naar huizen in de buurt en prijsstelling. Het verkopen van een huis kan variëren van enkele dagen tot enkele maanden.

Hoe kan ik mijn huis het beste presenteren om het te verkopen?

Het is belangrijk om jouw huis goed te presenteren om het aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Een makelaar kan jou adviseren over hoe je jouw huis het beste kunt presenteren, zoals het opruimen en schoonmaken van jouw huis, het verbeteren van de inrichting en het creëren van een aantrekkelijke buitenruimte.

Wat zijn de voordelen van het werken met een makelaar bij het verkopen van een huis?

Een makelaar kan jou helpen bij het bepalen van de waarde van jouw huis, het bepalen van de juiste prijsstelling, het opstellen van een effectieve marketingstrategie, het onderhandelen met potentiële kopers en het afhandelen van de juridische aspecten van de verkoop. Bovendien kan een makelaar jou helpen bij het minimaliseren van de stress en tijd die gemoeid zijn met het verkopen van een huis.