Vrieling Makelaardij

Dé makelaar in Hardenberg, Dedemsvaart en omstreken


  • Ruim 75 jaar ervaring
  • Overal en altijd bereikbaar
  • Marktleider in gemeente Hardenberg
  • Alles onder één dak

Persoonlijke begeleiding bij het (ver)kopen van jouw huis

Bij Vrieling begrijpen we dat het (ver)kopen van een huis een ingrijpend proces kan zijn, of het nu gaat om het aankopen van jouw droomhuis of vanwege een minder leuke aanleiding. Wij beloven persoonlijke en professionele begeleiding. Alles wat je nodig hebt, vind je bij ons onder één dak. Ons team staat klaar om je volledig te ondersteunen met wonen, hypotheken en verzekeringen. Met Vrieling heb je een deskundige en betrouwbare makelaar die je zoveel mogelijk ontzorgt. We houden het direct en zijn altijd bereikbaar, zelfs 's avonds en op zaterdag.

Maak kennis met ons

DSCF9014
520x346 Banner4

Waar kunnen wij je mee helpen?

Naast het verkopen van je huis, kun je bij ons ook terecht voor

(Ver)koop van jouw bedrijfspand

Onze NVM-Makelaars hebben jarenlange ervaring en expertise om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte locatie voor jouw bedrijf. Van aankoop tot huur en verkoop, wij bieden professioneel advies en begeleiding.

Meer over zakelijke makelaardij

De 5 meestgestelde vragen over makelaardij

Wat is de waarde van mijn huis?

De waarde van jouw huis wordt bepaald door verschillende factoren: locatie, grootte, staat van onderhoud, en vergelijkbare huizen in de buurt. Een makelaar kan een waardebepaling doen om je een idee te geven van wat jouw huis waard is.

Wat zijn de kosten van het verkopen van een huis?

De kosten van het verkopen van een huis kunnen verschillen. Denk aan makelaarskosten, advertentiekosten, notariskosten en overdrachtsbelasting. Een makelaar kan je helpen met het berekenen van de totale kosten en je adviseren over hoe je deze kunt minimaliseren.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een huis te verkopen?

De tijd die nodig is om een huis te verkopen, hangt af van locatie, vraag naar huizen in de buurt, en de prijsstelling. Het kan variëren van een paar dagen tot enkele maanden.

Hoe kan ik mijn huis het beste presenteren om het te verkopen?

Het is belangrijk om jouw huis goed te presenteren om het aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Een makelaar kan jou adviseren over de beste aanpak: opruimen, schoonmaken, je inrichting verbeteren en een aantrekkelijke buitenruimte creëren.

Wat zijn de voordelen van het werken met een makelaar bij het verkopen van een huis?

Een makelaar kan jou helpen met het bepalen van de waarde van je huis, de juiste prijsstelling kiezen, een effectieve marketingstrategie opzetten, onderhandelen met potentiële kopers en de juridische aspecten van de verkoop afhandelen. Bovendien kan een makelaar je helpen om de stress en tijd die gemoeid zijn met het verkopen van een huis te minimaliseren.