Taxatie van een woning bij Vrieling

Dé taxateur in Hardenberg, Dedemsvaart en omstreken  • Ruim 75 jaar ervaring
  • Overal en altijd bereikbaar
  • Marktleider in gemeente Hardenberg
  • Alles onder één dak

Bij Vrieling werken deskundige taxateurs met jarenlange ervaring en lokale kennis. Hierdoor kunnen wij jouw particuliere woning snel en nauwkeurig taxeren. Onze taxateurs nemen alle relevante factoren mee in hun beoordeling, zoals de ligging van jouw huis, de staat van onderhoud en de grootte van het perceel.

Verschillende redenen voor taxatie

Een taxatie van jouw huis kan om verschillende redenen nodig zijn, zoals bij de aankoop of verkoop van een woning, bij een scheiding of bij het afsluiten van een hypotheek. Bij Vrieling kunnen wij jou in al deze gevallen van dienst zijn. Onze taxateurs hebben ruime ervaring en kunnen jou hierbij goed adviseren.

Vrieling 20 02 23 075
Vrieling 20 02 23 032

Betrouwbaarheid en certificering bij Vrieling taxaties

Bij Vrieling ontvang je na de taxatie een uitgebreid taxatierapport dat voldoet aan alle eisen van geldverstrekkers, de belastingdienst en andere instanties. Onze taxateurs zijn gecertificeerd via het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en Vrieling is aangesloten bij Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI keurt rapporten van woningtaxaties en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Zo ben je verzekerd van een objectieve en betrouwbare woningtaxatie.

Maak een afspraak voor een taxatie

Wil je ook een waardevolle taxatie van jouw woning laten uitvoeren door Vrieling? Neem dan nu contact met ons op om een afspraak te maken. Onze taxateurs staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Afspraak inplannen

Vrieling 20 02 23 026 A