Vrieling

Vrieling adviseert over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken, verzuim en de aan- en verkoop van vastgoed. We doen dit voor zakelijke en particuliere klanten. Altijd met één doel: een enthousiaste klant. Goed geregeld met Vrieling!

Werken bij Vrieling?

Bekijk onze vacatures

Geschiedenis Familiebedrijf

Geschiedenis van ons familiebedrijf

Het verhaal van Vrieling begint in 1949. In dat jaar startte Jasper Vrieling met verzekeren. Zoons Wim en Gerrit Jan bouwden het bedrijf vanaf de jaren 70 verder uit. Inmiddels werken we met ruim 275 enthousiaste collega's samen.

Lees meer over de Vrieling geschiedenis

Onze bedrijfsonderdelen

Omdat we onze klanten altijd de beste diensten willen aanbieden, hebben we verschillende gespecialiseerde bedrijfsonderdelen. Door de korte lijnen en goede samenwerking profiteer jij altijd van het gemak van alles-onder-één-dak.

Bekijk al onze bedrijfsonderdelen

Vlaggen website
Dsf5012

Onze medewerkers

Vrieling wil een goede werkgever zijn. Jouw tevredenheid wordt namelijk bepaald door onze medewerkers en vormen de basis van het succes en de kracht van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn samenwerkers die regie hebben op hun eigen ontwikkeling en met elkaar altijd gaan voor het beste voor onze klant. Wij zijn trots op onze samenwerkers en stellen ze graag aan je voor.

Bekijk wie er bij Vrieling werken

Je bent altijd welkom!

We nemen echt de tijd voor je. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Zo kunnen we je persoonlijk advies geven. Je bent welkom op onze kantoren in Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle. Onze adviseurs komen ook graag bij je thuis of bij jouw bedrijf.

Onze contactgegevens