Vrieling Adviesgroep


Vrieling Adviesgroep adviseert zakelijke en particuliere klanten over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken, verzuim of over de aan- en verkoop van vastgoed. Bij alle diensten die we verlenen streven we naar een enthousiaste klant.

Werken bij Vrieling?

Bekijk onze vacatures

Geschiedenis Familiebedrijf

Geschiedenis van ons familiebedrijf

Het verhaal van Vrieling begint in 1949. In dat jaar startte Jasper Vrieling met verzekeren. Zoons Wim en Gerrit Jan bouwden het bedrijf vanaf de jaren 70 verder uit. Inmiddels werken er ruim 280 enthousiaste medewerkers bij Vrieling.

Lees meer over de Vrieling geschiedenis

Onze bedrijfsonderdelen

Omdat wij onze klanten diensten willen bieden op hoog niveau, bestaat Vrieling uit verschillende gespecialiseerde bedrijfsonderdelen. Door goede samenwerking tussen de bedrijfsonderdelen ervaart de klant het gemak van alles-onder-één-dak.

Bekijk al onze bedrijfsonderdelen

Bedrijfsonderdelen
Dsf5012

Onze medewerkers

Vrieling wil een goede werkgever zijn. De medewerkers van Vrieling Adviesgroep bepalen immers in hoge mate de toegevoegde waarde voor onze relaties en daarmee dus ook het succes en de kracht van ons bedrijf. Wij zijn trots op onze medewerkers, en stellen ze graag aan u voor.

Bekijk wie er bij Vrieling werken

U bent altijd welkom!

Bij Vrieling nemen we de tijd voor u. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven. Bij Vrieling bent u welkom op onze kantoren in Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle. Onze adviseurs komen ook graag bij u thuis of bij uw bedrijf.

Onze contactgegevens