Vrieling Academie

  • Vakmanschap
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Organisatie- en teamontwikkeling

Bij Vrieling geloven we in de kracht van leren en ontwikkelen als drijvende kracht achter ons succes. Daarom presenteren wij onze eigen academie Vrieling Academie, een platform waarbij het fundament een logisch gevolg uit de strategie van Vrieling: Duurzaam samen groeien.

Vragen?

We helpen graag.
Clarice van der Borg 1080x1080
520x346 Banner

Je kunt zoveel meer dan je denkt

Bij Vrieling helpen we onze medewerkers hun 'sweet spot' te vinden. Zo ontdekken ze waar hun passies liggen, wat de organisatie nodig heeft en wat onze klanten nodig hebben. Vandaag én morgen. We geloven in leren met plezier.

We bieden zowel interne als externe trainingen en online cursussen, speciaal samengesteld voor en door onze medewerkers. Of je nu je leiderschapsvaardigheden wilt versterken, specifieke kennis wilt uitbreiden of gewoon je nieuwsgierigheid wilt volgen, wij hebben de middelen om je te ondersteunen op jouw unieke leerreis. Dit alles met een focus op vakmanschap, persoonlijke groei en organisatie- en teamontwikkeling.

"Onze medewerkers zijn samenwerkers die zelf regie voeren op hun eigen ontwikkeling om met elkaar structureel een buitengewone klantbeleving te bieden."

Vakmanschap

Het verkrijgen van de juiste tools, kennis en vaardigheden om het werk goed te kunnen (blijven) doen. Dit kunnen cursussen en opleidingen zijn op eigen verzoek of uit ons periodieke aanbod, WFT, PE en permanent actueel.

Persoonlijke ontwikkeling

Het ontwikkelen van een eigen visie, persoonlijk leiderschap en eigen regie op leven en leren. Dit kan o.a. door middel van een talentprogramma, persoonlijk leiderschapstraining, loopbaanbegeleiding en interne stages.

Organisatie- en teamontwikkeling

Activiteiten die zorgen voor een bevlogen samenwerking, inspiratie en duidelijkheid in visie en strategie. Denk aan Jong Vrieling (t/m 35 jaar), Vrieling Events en teamontwikkeling vanuit IDRIVE.

IBA boekje

Insurance Business Academy (IBA)

Jouw ambities zijn uniek. En je bijdrage aan de verzekeringsbranche kan groot zijn! De IBA biedt je alle kansen om je carrière verder te ontwikkelen. Aangeboden door een samenwerking tussen Vrieling, FGD, NHL Stenden, A.S.R. en FB Oranjewoud met als missie:

  • Verzekeringsprofessionals te faciliteren in hun ontwikkeling en hen te helpen naar leiderschap en industry expert.
  • Te leren van vakgenoten.
  • Nieuw talent aan te trekken in de verzekeringsbranche.

Meer weten? Lees verder

NIEUW: Opleiding Assurantie A

Vrieling biedt de opleiding Assurantie A in-company aan voor zowel medewerkers als externe deelnemers. Deze opleiding, wordt verzorgd in samenwerking met de NIBE-SVV, duurt 2,5 jaar.

Startdatum: januari 2024

Meer weten? Lees verder

Vrieling en Nibe4
520x346 Banner6

Rust, continuïteit en zekerheid

Samen met onze medewerkers bieden we klanten in iedere levensfase rust, continuïteit en zekerheid op het gebied van financieel advies. We staan bekend om onze klantgerichtheid, kwaliteit en fatsoenlijk zaken doen. Samen zijn we betrokken, bevlogen en doen we ons werk met plezier.

Wil jij samen met ons duurzaam, zeker voor elkaar werken? Kijk op werkenbijvrieling.nl voor onze vacatures. Wil je meer weten over de Vrieling Academie? Neem contact op met Clarice van der Borg via c.vanderborg@vrieling.nl of bel 0523 28 27 26.