Opleiding Assurantie A halen? Dat kan via de Vrieling Academie!

Samenwerking van Vrieling Academie met NIBE-SVV


Vrieling Adviesgroep biedt de opleiding Assurantie A in-company aan voor zowel medewerkers als externe deelnemers. Deze opleiding, die wordt aangeboden door NIBE-SVV en in samenwerking met Vrieling Academie, duurt 2,5 jaar.

Vragen?

We helpen graag.
Clarice van der Borg 1080x1080
Vrieling en Nibe4

Aangeboden door NIBE-SSV

De opleiding wordt aangeboden door NIBE-SVV. Na het volgen van de opleiding bezit je over brede en diepgaande kennis van verzekeringstechniek en relevante wet- en regelgeving. Je verwerft inzicht in alle aspecten van verzekeringen en verzekeringsadvies.

Binnen de Vrieling Academie staat vakmanschap centraal, waarbij je de juiste tools, kennis en vaardigheden verwerft om het werk goed te kunnen blijven doen. Extern geïnteresseerden uit de verzekeringsbranche kunnen ook deelnemen aan de opleiding en dat maakt ons enthousiast.

Het programma en de planning

De opleiding Assurantie A in samenwerking NIBE-SVV bestaat uit 6 modules. Het is mogelijk om de hele opleiding te volgen en ook per module. Hieronder zie je wanneer welke module gepland staat.

  • Varia start in januari 2024
  • Brand start in september 2024
  • Inkomen start in januari 2025
  • Transport start in september 2025
  • Leven start in januari 2026
  • Algemeen start in september 2026

De planning is onder voorbehoud.

Nibe SVV
DSF2339 1

Praktische informatie en investering

Per module zijn er 5 bijeenkomsten die starten om 14:00 uur en eindigen rond 21:00 uur. Bijeenkomsten worden gehouden in het servicekantoren van Vrieling Adviesgroep in Dedemsvaart aan Marijkestraat 28 of in Hardenberg aan de Stelling 5.

Wat zijn de kosten?

Omdat de Vrieling Academie in samenwerking met NIBE-SVV de trainingen in-company organiseert, bieden we de opleiding aan tegen een mooie prijs van €1.750,- per persoon per module. Dit is inclusief kosten voor de zaal, catering en diner voor alle bijeenkomsten.

Waar kan ik mij aanmelden?

Lijkt het je interessant om deel te nemen aan de opleiding of aan één van deze modules? Dat kan! Vul het onderstaande contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Heb je vragen?

Mocht je verder nog wat vragen hebben over de Assurantie A opleiding, neem contact op met onze collega's van de HR afdeling op hr@vrieling.nl of bel via 0523 28 27 26.

Vrieling 10 11 22 103