Nieuwbouw

Een nieuwbouwhuis kopen? Bekijk hier ons woningaanbod en informatie over de beschikbare kavels. En wij berekenen gratis en vrijblijvend hoeveel je kunt lenen en – als je nu een koopwoning hebt – hoeveel je huidige woning waard is. 

9 Klein

Marslanden - Hardenberg

De woonwijk Marslanden in Hardenberg blijft zich de komende jaren uitbreiden. Het nieuwe woongebied 'De Cirkel' is bijna klaar. Dit jaar start de bouw van de woningen in deelgebied Marshoogte. Wil jij wonen op deze mooie plek?

Lees meer

Dsf4569 Min

Garstlanden fase 2 in Gramsbergen

In de tweede fase van Garstlanden IV geeft de gemeente 11 vrije kavels uit. Particulieren kunnen hier zelf een woning (laten) bouwen. Vanaf 10 februari 2022 kunt u zich inschrijven voor een kavel in de tweede fase van Garstlanden IV via het inschrijfformulier. De loting en toewijzing van de kavels is gepland op maandagavond 7 maart 2022. Inschrijvers ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Lees meer

Knipsel Makelaardij Sibculo

't Refter - Sibculo

Woonwijk 't Refter ligt aan de noordwestkant van Sibculo. Tegenover de Plashofstraat en langs de Gemeenteweg.
De gemeente geeft de 10 vrije kavels uit voor de twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrije kavels voor een vrijstaande woning.

Lees meer

21 00004 Sheet 00 01 Ontwerp Klein

Andere locaties

In de gemeente Hardenberg worden op nog veel meer locaties nieuwbouwwoningen gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan Dedemsvaart, Bergentheim en Slagharen. Ben je benieuw naar ons nieuwbouw aanbod? Of wil je weten waar er binnenkort gebouwd gaat worden? Neem contact met ons op via
0523 - 28 27 28 of makelaardij@vrieling.nl