Nieuwbouw

Een nieuwbouwhuis kopen? Bekijk hier ons woningaanbod en informatie over de beschikbare kavels. En wij berekenen gratis en vrijblijvend hoeveel je kunt lenen en – als je nu een koopwoning hebt – hoeveel je huidige woning waard is. 

9 Klein

Marslanden - Hardenberg

De woonwijk Marslanden in Hardenberg blijft zich de komende jaren uitbreiden. Het nieuwe woongebied 'De Cirkel' is bijna klaar. Dit jaar start de bouw van de woningen in deelgebied Marshoogte. Wil jij wonen op deze mooie plek?

Lees meer

Garstlanden Iv Fase 1 Klein

Garstlanden - Gramsbergen

De woonwijk Garstlanden in Gramsbergen groeit. In totaal is hier de komende jaren ruimte voor 150 nieuwe woningen. Het gaat om vrijstaande, twee-onder-een-kapwoningen, rijenwoningen en appartementen. De verschillende typen koop- en huurwoningen zijn bedoeld voor starters, kleine huishoudens, gezinnen en ouderen. 

Lees meer

21 00004 Sheet 00 01 Ontwerp Klein

Andere locaties

In de gemeente Hardenberg worden op nog veel meer locaties nieuwbouwwoningen gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan Dedemsvaart, Bergentheim en Slagharen. Ben je benieuw naar ons nieuwbouw aanbod? Of wil je weten waar er binnenkort gebouwd gaat worden? Neem contact met ons op via
0523 - 28 27 28 of makelaardij@vrieling.nl