Garstlanden fase 2 in Gramsbergen

Het oude en sfeervolle stadje Gramsbergen bestaat al sinds de dertiende eeuw. Vooral de ligging aan de Vecht heeft ongetwijfeld bijgedragen aan het ontstaan van Gramsbergen. Het stadje heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als prettige woonkern en heeft inmiddels ruim 3000 inwoners. Dit is mede te danken aan de gunstige ligging van Gramsbergen.

Vragen?

We helpen graag.

Herma Mulder Vrijstaand Klein

In de tweede fase van Garstlanden IV geeft de gemeente 11 vrije kavels uit. Particulieren kunnen hier zelf een woning (laten) bouwen. Vanaf 10 februari 2022 kunt u zich inschrijven voor een kavel in de tweede fase van Garstlanden IV via het inschrijfformulier. De loting en toewijzing van de kavels is gepland op maandagavond 7 maart 2022. Inschrijvers ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Ga jij je inschrijven voor een kavel in de Garstlanden in Gramsbergen? Bereid je dan alvast goed voor!  Maak nu alvast een afspraak met 1 van onze hypotheekadviseurs en/of makelaars voor een vrijblijvend hypotheekgesprek en/of een vrijblijvende waardebepaling van jouw huidige woning.

Bekijk het plan van de gemeente Hardenberg via onderstaande link:

https://www.hardenberg.nl/garstlanden

Planning

  • Inschrijven voor een kavel in fase 2 van Garstlanden IV kan van 10 februari tot 4 maart 2022.
  • De gemeente start begin 2022 met het bouwrijp maken van fase 2.
  • De kavels in fase 2 zijn rond 1 juli 2022 bouwrijp.
  • De bouw de woningen in fase 2 kan in juli 2022 starten.

Knipsel-Garstlanden-2.PNG#asset:119933

Garstlanden fase 2 in Gramsbergen

Verkavelingsplan Garstlanden fase 2