Nieuwbouwproject: De Vechtmeester, Hardenberg

Nu in de verkoop: 26 stijlvolle koopappartementen aan de Parkweg. Koop je een nieuwbouwwoning in dit project en regel je jouw hypotheek bij Vrieling? Dan krijg je € 500,- korting op het hypotheekgesprek. Goed Geregeld met Vrieling!

Op de plek van de voormalige Mulo in Hardenberg kun je straks heerlijk en comfortabel wonen. Met uitzicht richting de Vecht en het Kruserbrinkpark. In het plan De Vechtmeester komen 26 comfortabele koopappartementen in een eigentijds en stijlvol gebouw. Heb jij interesse in deze fijne woonplek aan de Parkweg? De appartementen zijn nu in verkoop! Bekijk hier het actuele aanbod

26 stijlvolle koopappartementen

Ben jij op zoek naar een stijlvol driekamerappartement dat helemaal klaar is voor de toekomst? In dit nieuwe plan heb je de keuze uit twee types van circa 80 en 85 m². Het moderne gebouw van De Vechtmeester telt vijf woonlagen en heeft een trappenhuis met lift. Elk appartement heeft een balkon en een ruime woonkamer/keuken die lekker licht is dankzij de grote raampartijen. In de praktische bijkeuken kun je de wasmachine en droger plaatsen. Ook is er een separaat toilet. De eigen berging op de begane grond is binnendoor te bereiken. Je auto parkeer je op het terrein aan de achterzijde.

Inschrijven kan op devechtmeester.nl via je persoonlijke account. Nog geen account? Meld je aan!

Hulp of advies op maat nodig?

Ook bij het regelen van een hypotheek en verzekeringen staan we voor je klaar. Heb je vragen over dit nieuwbouwplan of wil je dat één van onze makelaars, geheel vrijblijvend, bij jou langs komt om te kijken wat jouw woning waard is? We bieden ook de kans om vrijblijvend een afspraak te maken voor een hypotheekgesprek. Benieuwd wat je kunt lenen of een vrijblijvende verzekeringscheck? Neem contact met ons op.

Afspraak maken?