Woon jij binnenkort ook in de Marslanden?

De woonwijk Marslanden in Hardenberg blijft zich de komende jaren uitbreiden. Wil jij wonen op deze mooie plek? Informeer bij Vrieling naar het woningaanbod. En wij berekenen gratis en vrijblijvend hoeveel je kunt lenen en – als je nu een koopwoning hebt – hoeveel je huidige woning waard is.

Maak een afspraak bij Vrieling

Deelgebied Havezate Es

De Marslanden wordt uitgebreid met woningen in het duurdere segment. Ter hoogte van buurtschap Collendoorn is in het gebied Havezate Es ruimte voor circa 90 vrijstaande woningen op ruime kavels.

Lees meer
Deelgebied De Cirkel

Deelgebied De Cirkel ligt aan de noordoostkant van de Van Coeverdenstraat en grenst aan de bestaande woningen in de Marslanden. Er is ruimte voor circa 190 woningen. Een deel hiervan is al vergeven.

Lees meer

1 jaar gratis opstalverzekering

Vanaf het moment dat je woning opgeleverd wordt ben je zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van jouw woning. Bij Vrieling helpt je adviseur je hier graag bij. En gebeurt er iets met jou of je bezittingen? Dan staan onze schadebehandelaars 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Koop jij bij ons jouw woning? Of sluit je bij ons jouw hypotheek af? Dan nemen wij de premie voor de opstalverzekering het eerste jaar voor onze rekening!

Gratis verzekeringscheck

Zijn jouw verzekeringen in orde? En betaal je niet teveel? Handig om te weten wanneer jij verhuist. Vraag een gratis verzekeringscheck aan bij een van onze adviseurs en kom er snel achter.  

Afspraak maken

Handig! Vrieling verhuisbus

Verkoop jij je woning via Vrieling? Leen dan bij de verhuizing een dag lang gratis onze verhuisbus (bakwagen) met laadklep.