Voorkomen onderverzekering


Als u schade krijgt aan uw gebouwen of inventaris is het wel zo fijn dat u de juiste te verzekeren waardes op de polis heeft staan. Om dat te realiseren is ons advies om uw gebouwen en inventaris altijd te laten taxeren. Zo voorkomt u onderverzekering en problemen om de hoogte van de schade vast te stellen na een gebeurtenis.

Vragen?

We helpen graag.
Vrieling Nl Bernd
Hanselman

Hanselman Groep

Hanselman Groep bestaat meer dan 35 jaar en biedt inventieve oplossingen bij risico- en schadevraagstukken. Hanselman Groep is uw business partner op het gebied van Waarde! Zij zijn een landelijk opererend expertise-, taxatie- en inspectiebureau. De taxateurs zijn aangesloten bij het Verenigd Register van Taxateurs (VRT). Taxaties voor de brandverzekering worden verricht conform artikel 7:960 Burgerlijk Wetboek.

Niet onder- én niet oververzekerd

Waardebepalingen / taxaties vormen een wezenlijk onderdeel voor de bedrijfsvoering. Zo is het van essentieel belang dat vooraf en regelmatig tijdens de looptijd van een brandschadeverzekering van gebouwen, inventaris en (agrarisch) werkmaterieel de verzekerde waarden worden bepaald. Alleen dan bent u verzekerd van de juiste dekkingsgrondslagen in geval van een calamiteit en betaalt u de juiste premie. U bent niet oververzekerd en ook niet onderverzekerd!

Hanselman Groep hanteert voor de relaties van Vrieling Adviesgroep speciale tarieven.

Meer weten?

Wilt u weten wat Hanselman Groep voor uw bedrijf kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en Hanselman Groep neemt contact met u op.