Voorkomen onderverzekering


Als je schade krijgt aan jouw gebouwen of inventaris, is het fijn als de juiste verzekerde waardes op de polis staan. Ons advies is om jouw gebouwen en inventaris altijd te laten taxeren. Zo voorkom jij onderverzekering en problemen bij het vaststellen van de schadehoogte na een gebeurtenis.

Vragen?

We helpen graag.
Vrieling Nl Bernd
Hanselman

Hanselman Groep

Hanselman Groep bestaat meer dan 35 jaar en biedt inventieve oplossingen bij risico- en schadevraagstukken. Hanselman Groep is jouw business partner op het gebied van Waarde! Zij zijn een landelijk opererend expertise-, taxatie- en inspectiebureau. De taxateurs zijn aangesloten bij het Verenigd Register van Taxateurs (VRT). Taxaties voor de brandverzekering worden verricht conform artikel 7:960 Burgerlijk Wetboek.

Niet onder- én niet oververzekerd

Waardebepalingen / taxaties vormen een wezenlijk onderdeel voor de bedrijfsvoering. Zo is het van essentieel belang dat vooraf en regelmatig tijdens de looptijd van een brandschadeverzekering van gebouwen, inventaris en (agrarisch) werkmaterieel de verzekerde waarden worden bepaald. Alleen dan ben je verzekerd van de juiste dekkingsgrondslagen in geval van een calamiteit en betaal jij de juiste premie. Je bent niet oververzekerd en ook niet onderverzekerd!

Hanselman Groep hanteert voor de relaties van Vrieling speciale tarieven.

Meer weten?

Wil jij weten wat Hanselman Groep voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en Hanselman Groep neemt contact met jou op.