Cyberveiligheid


De consultants van Datect helpen u en uw onderneming om goed beschermd te zijn tegen alle vormen van cybercriminaliteit. Met de cyberverzekering van Vrieling én de bescherming van Datect heeft u uw totale cyber security op orde!

Vragen?

We helpen graag.
Vrieling Nl Bernd
Logo Datect

Uw data is goud waard

Laten we maar direct duidelijk zijn: het is niet langer de vraag of uw onderneming wordt gehackt, maar wanneer. Ja, we begrijpen dat dit geen leuke boodschap is, maar we zijn graag eerlijk. Ruim 40% van de MKB’s heeft al te maken gehad met cybercrime. Ook uw data is goud waard en dat realiseren criminelen zich maar al te goed.

Over Datect

Datect is specialist op het gebied van cybersecurity en staat voor u klaar voor het op orde krijgen, en houden, van uw cyberbeveiliging. Waar zitten de kwetsbaarheden in techniek, processen en mensen? Door te onderzoeken, te hacken en te testen, komen die naar voren. Aan de hand daarvan krijgt u advies hoe u deze kwetsbaarheden snel en effectief kunt oplossen én krijgt u periodiek te zien wat er nodig is om goed beschermd te blijven. Samen gaat u aan de slag met een noodplan, zodat u altijd weet hoe u moet reageren als er onverhoopt toch een kink in de kabel komt. En om u inzicht te geven in de cybersecurity gesteldheid van uw organisatie geeft Datect regelmatig een overzicht. Al deze stappen herhalen ze jaarlijks. Zo zorgt u ervoor dat uw onderneming goed beschermd is én blijft.

Voor meer informatie en/of een offerte vult u onderstaand formulier in. Datect neemt snel contact met u op.