Cyberveiligheid


De consultants van Datect helpen jou en jouw onderneming om goed beschermd te zijn tegen alle vormen van cybercriminaliteit. Met de cyberverzekering van Vrieling én de bescherming van Datect heb jij jouw totale cyber security op orde!

Vragen?

We helpen graag.
Vrieling Nl Bernd
Logo Datect

Uw data is goud waard

Laten we maar direct duidelijk zijn: het is niet langer de vraag of jouw onderneming wordt gehackt, maar wanneer. Ja, we begrijpen dat dit geen leuke boodschap is, maar we zijn graag eerlijk. Ruim 40% van de MKB’s heeft al te maken gehad met cybercrime. Ook jouw data is goud waard en dat realiseren criminelen zich maar al te goed.

Over Datect

Datect is specialist op het gebied van cybersecurity en staat voor jou klaar voor het op orde krijgen, en houden, van jouw cyberbeveiliging. Waar zitten de kwetsbaarheden in techniek, processen en mensen? Door te onderzoeken, te hacken en te testen, komen die naar voren. Aan de hand daarvan krijg je advies hoe jij deze kwetsbaarheden snel en effectief kunt oplossen én krijg je periodiek te zien wat er nodig is om goed beschermd te blijven. Samen ga je aan de slag met een noodplan, zodat je altijd weet hoe jij moet reageren als er onverhoopt toch een kink in de kabel komt. En om je inzicht te geven in de cybersecurity gesteldheid van jouw organisatie geeft Datect regelmatig een overzicht. Al deze stappen herhalen ze jaarlijks. Zo zorg jij ervoor dat jouw onderneming goed beschermd is én blijft.

Voor meer informatie en/of een offerte vul je onderstaand formulier in. Datect neemt snel contact met jou op.