Inbraakpreventie


Heb jij er alles aan gedaan om de kans op inbraak te verkleinen? Of wil je weten of de beveiliging van jouw bedrijf voldoet? Er zijn verschillende soorten bedrijfsalarmsystemen: denk aan een systeem met geluidssignalen of aan camerabewaking. Henry Meerman Beveiligingstechniek adviseert wat voor jouw bedrijfspand, loods, kantoor of winkel de beste oplossing is.

Henry Meerman Beveiligingstechniek is in 1996 opgericht door Henry Meerman, die na jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche zijn eigen visie inzake professionaliteit, discretie en beveiligingskwaliteit ten uitvoer wilde brengen. Na twee jaar hadden de werkzaamheden een dergelijke omvang bereikt, dat de eerste medewerker kon worden aangetrokken. Wij zijn sterk op het gebied van:

Henry Meerman
  • Elektronische inbraakbeveiliging
  • Brandbeveiliging
  • Camerabewaking
  • Buitenterrein beveiliging
  • Intercomsystemen
  • Omroepinstallaties
  • GSM/ GPRS-doormeldsystemen
  • Brandkasten en kluizen
  • Toegangscontrole

Kwaliteit en nazorg staan hoog in het vaandel

Omdat Henry Meerman Beveiligingstechniek kwaliteit en nazorg heel hoog in het vaandel heeft staan, worden er uitsluitend materialen gebruikt, die voldoen aan de zwaarste eisen die er op dit gebied bestaan en waarbij alleen NCP-geregistreerde alarmapparatuur wordt gebruikt. Alle installaties voldoen daarom ook aan de huidige NCP-borg normen. Bij elk project wordt gebruik gemaakt van de NCP-risicoklasse indeling. Dit geeft jou de zekerheid van een perfect elektronisch inbraakbeveiligingssysteem. Een rustig en veilig gevoel!

Een beveiligingsplan is een advies van het technisch beveiligingsbedrijf aan een klant, waarin wordt omschreven welke maatregelen worden geadviseerd om de kennelijk aanwezige risico's in een object of een organisatie op te heffen of te verminderen, zodat de te verwachten schade vermoedelijk niet zal ontstaan.

Persoonlijke benadering

Onze aanpak zorgt ervoor dat jij al jouw beveiligingswensen met één persoon kunt bespreken, waarbij we samen naar de beste oplossing zoeken voor uw vragen en wensen. En net zo eenvoudig kunnen wij samen de volledige integratie van meerdere technieken bespreken. Niet alleen duidelijk en simpel, maar vooral efficiënt. Dit komt omdat Henry Meerman samenwerkt met diverse enthousiaste ondernemers, die ieder op hun eigen vakgebied hetzelfde enthousiasme en dezelfde liefde voor hun vak uitstralen.

Meer weten?

Wil je weten wat Henry Meerman Beveiliging voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en Henry Meerman Beveiliging neemt contact met jou op.