Stap jij over van zorgverzekering?

Ieder jaar heb je tot en met 31 december de tijd om te wisselen van zorgverzekeraar. Het is goed om je in deze periode af te vragen of de dekking van je huidige zorgverzekering nog bij je past. Bij Vrieling Verzekeringen vinden wij het belangrijk dat iedereen goed verzekerd is tegen zo laag mogelijke kosten. Daarom helpen wij je graag bij het vergelijken van de verschillende zorgverzekeringen.

Waarom overstappen van zorgverzekering?

  • Het is goedkoper. Door over te stappen van zorgverzekering is de kans groot dat je een goedkopere zorgverzekering vindt. De premies van verzekeraars schommelen ieder jaar. Zo kan het zijn dat je huidige verzekering ineens een stuk duurder wordt zonder dat er iets verandert.
  • Past deze zorgverzekering nog bij mij? Je wensen en eisen zijn niet elk jaar hetzelfde. Misschien wil je graag kinderen? Of heb je afgelopen jaar een blessure opgelopen en is de kans groot dat je regelmatig naar de fysiotherapeut moet. Het is verstandig om te kiezen voor een dekking die aansluit bij deze veranderingen.
  • Je bent op zoek naar betere service. Als je ontevreden bent over de service of dekking van je huidige zorgverzekering kun je met de Vrieling Zorgvergelijker t/m 31 december een nieuwe zorgverzekering afsluiten. Je oude zorgpolis wordt dan automatisch opgezegd.

Vergelijk de zorgverzekeringen tot 31 december via de Vrieling Zorgvergelijker op vrieling.zorgtvoorje.nl