De beste zorgverzekering bij Vrieling

U heeft tot 31 december 2018 de mogelijkheid om uw zorgverzekering aan te passen. Bij Vrieling kunt u kiezen uit verschillende zorgverzekeringen, bij verschillende verzekeraars. De premies van alle zorgverzekeringen gaan in 2019 omhoog. Een goed moment om te kijken of uw verzekering nog bij u past. Woont u in het Vechtdal? Sluit u dan aan bij Vitaal Vechtdal en profiteer van de voordelen.

Vvp

Vitaal Vechtdal Polis

Woont u in het Vechtdal? Dan kunt u bij de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis, Avéro Achmea, ONVZ en Salland Zorgverzekeringen de Vitaal Vechtdal Polis afsluiten. De voordelen:

  • Goede zorg dichtbij, samen met allerlei organisaties en instelling stimuleren we mensen om zelf actief aandacht te besteden aan de eigen gezondheid.
  • Voordelen, speciaal voor u heeft Vitaal Vechtdal bij ondernemers uit het Vechtdal en zorgverzekeraars gezonder voordelen én korting geregeld.
  • Persoonlijk advies, bij de grote zorgverzekeraars komt u vaak uit bij een callcenter wanneer u een vraag heeft. Met de Vitaal Vechtdal Polis kunt u terecht bij de adviseurs van Vrieling.

Vitaal Vechtdal Polis

Online zorgvergelijker

Woont u niet in het Vechtdal? Dan helpen wij u bij Vrieling graag om het beste aanbod te kiezen uit de vele mogelijkheden van zorgverzekeringen:

  • Naturaverzekering, voor vergoeding bij zorgverleners waar een contract mee gesloten is
  • Restitutieverzekering, voor vrije keuze van zorgverleners
  • Aanvullende verzekeringen, voor bijvoorbeeld fysiotherapie, tandarts of orthodontist

Bekijk meer informatie over de verschillende soorten basisverzekeringen of vergelijk uw zorgverzekering met onze online zorgvergelijker!

Zorgverzekering

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met u op.

Maak een afspraak