Vrieling Woonweken

De maand maart staat bij Vrieling in het teken van wonen. Op zaterdag 30 maart is het weer NVM Open Huizen Dag. Laat je verrassen, inspireren, kijk eens verder en wellicht vind je dan jouw droomhuis! Wij helpen je graag. Tijdens de Woonweken kun je bij ons terecht voor een vrijblijvend hypotheekgesprek en waardebepaling van jouw woning. De Vrieling Woonweken lopen tot 30 maart 2019.

Maak kans op een bioscooparrangement

Plan je tijdens de Woonweken een hypotheekgesprek of waardebepaling voor jouw woning? Dan maak je kans op een bioscooparrangement bij Bios Hardenberg

Tijdens de woonweken verloten wij elke week een bioscooparrangement. Het arrangement is voor twee personen en bestaat uit: 2 filmtickets en per persoon een drankje en snack. Neem contact op met onze hypotheekadviseurs en/of makelaars en maak kans!

Afbeelding Woonweken

Matchmaker: vind jouw droomhuis via Vrieling

Ben je op zoek naar jouw droomhuis? Wij helpen je graag! Geef jouw woonwensen door via onze Matchmaker en de makelaars van Vrieling gaan op zoek naar jouw droomhuis. Handig toch?

Onze makelaars zijn als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod. Schrijf je in als woningzoekende via de Matchmaker, dan houden wij je in de toekomst op de hoogte van al ons aanbod.

Invullen Matchmaker

Dsf0770
Een hypotheek voor jou gemaakt.

Ieder mens is anders, net als elke hypotheek. Hoeveel kun je lenen en wil je maximaal betalen per maand? De hypotheekadviseurs van Vrieling helpen jou met het antwoord op deze vragen tijdens een gratis hypotheekgesprek.

Lees meer
Piggy 2889042 1920
Heb jij al een spaarpot?

Advies- en afsluitkosten voor je hypotheek en de rekening van de notaris. En wat te denken van de inrichting? Tegenwoordig kun je dit niet meer betalen met je hypotheek. Wij geven jou tips om slim te sparen.

Lees meer
Afbeelding Makelaardij
Wat is jouw huis waard?

Heb je een koophuis? Dan ben je vast nieuwsgierig naar wat jouw huis waard is. Vooral nu de huizenprijzen zo zijn gestegen. Wij bepalen voor jou gratis en vrijblijvend de waarde van je huis. Handig om te weten!

Lees meer