Particulier ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Overige verzekeringen

Naast de meest gebruikelijke verzekeringen, zoals die in het overzicht zijn opgenomen, zijn er nog tal van verzekeringen voor diverse risico’s. Zo kunt u een verzekering afsluiten voor uw golfuitrusting en is het mogelijk om voor uw huwelijksdag een zgn. huwelijksdagverzekering af te sluiten. Deze vergoedt de kosten als door onvoorziene omstandigheden het huwelijksfeest afgelast moet worden. Ook voor uw paard kunt u een verzekering afsluiten die een uitkering doet bij het overlijden van het paard. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Teveel om op te noemen.

Als u vragen heeft, over welke verzekering dan ook, schroom niet om de vraag aan één van onze klantadviseurs voor te leggen. Het zijn stuk voor stuk vakmensen, die de weg weten in verzekeringsland. Vaak zullen ze u aangenaam verrassen met hun oplossingen!

Hieronder volgen nog enkele korte toelichtingen over de overige verzekeringen die regelmatig worden afgesloten.

Huwelijksdagverzekering

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven, wordt wel eens gezegd. Een dag waar je lang van tevoren naartoe leeft. Je laat natuurlijk niets aan het toeval over, want alles moet perfect geregeld zijn. Zoals bruidskleding, vervoer, feestzaal, fotograaf en muziek. Maar wat als er onverwacht iets gebeurt waardoor het huwelijk niet door kan gaan? Bijvoorbeeld omdat jij of je partner, of een van de (groot)ouders of een getuige, plotseling ernstig ziek wordt? Of omdat de feestlocatie plotseling niet meer gebruikt kan worden vanwege een brand? De teleurstelling van de afgelaste trouwdag is niet te voorkomen. Maar de financiële tegenvaller gelukkig wél! De Huwelijksdagverzekering vergoedt namelijk de financiële schade die je lijdt als je de huwelijksdag moet uitstellen of afgelasten. Je kunt de verzekering ook sluiten wanneer je je partnerschap officieel laat registreren en dit heuglijke feit wilt vieren.

Rietpanden verzekering

Vrieling heeft samen met een aantal verzekeraars het Vrieling ZekerheidsPakket Rietpanden ontwikkeld. Dit pakket kenmerkt zich door zijn lage premiestelling voor kunstriet of geschroefd riet. Voor deze woonhuizen geldt er zelfs geen toeslag: u betaalt dezelfde premie als voor een woonhuis met pannen.

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.