Verduurzamen van jouw (t)huis

Duurzaam, zeker voor elkaar


  • Deskundig & persoonlijk advies
  • Onafhankelijke adviseur
  • Ruim 75 jaar ervaring

Vragen?

We helpen graag.

Stefan Koelewijn 120x109

Financiering voor isoleren, zonnepanelen en meer..

Is het tijd om je (t)huis verder te verduurzamen? Het plaatsen van zonnepanelen, een warmtepomp of het isoleren van je woning? Bij Vrieling helpen we je graag met verschillende financieringsmogelijkheden die het beste bij jouw situatie passen.

Plan direct een afspraak in

Verduurzamen
Verduurzamen4

Gratis huisscan door een verduurzamingsspecialist

Vrieling Adviesgroep werkt samen met Duurzaam Bespaar Plan om woningeigenaren te voorzien van duurzame woonoplossingen. En dat is waarom wij een gratis huisscan (t.w.v. € 280,-) mogen aanbieden. Tijdens een huisscan zal een verduurzamingsspecialist je woning bekijken en mogelijkheden bieden voor het besparen van energie. Denk hierbij aan vloer-, spouw-, of dakisolatie, het plaatsen van zonnepanelen of een (hybride) warmtepomp.

Vraag direct een gratis huisscan aan

Meer over de samenwerking met Duurzaam Bespaar Plan

Subsidies

De overheid stimuleert woningeigenaren sterk voor duurzaamheid, met subsidies tot 30% van verduurzamingskosten. Wij helpen je graag met jouw aanvraag en snelle subsidie-uitkering voor o.a. isolatie en warmtepompen.

Leningen

Speciale leningen van het warmtefonds, energiebespaarleningen en verduurzamingsleningen bieden gunstige opties voor het financieren van verduurzamingsprojecten.

Hypotheek

Je hebt diverse financieringsmogelijkheden voor verduurzaming, zoals een hypotheekuitbreiding. Deze maakt het gemakkelijk en betaalbaar om je huis duurzamer te maken.

Investeer in je toekomst en je financiële situatie

Het financieren van de verduurzaming van je woning kan een verstandige investering zijn, zowel voor het milieu als voor je eigen financiële situatie. Met de juiste informatie en financiële mogelijkheden zet jij de stappen om je huis energiezuiniger te maken en tegelijkertijd te besparen op je energiekosten.

Als je meer wilt weten over specifieke hypotheekopties, leningen of subsidies, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder op weg naar een duurzamer huis.

Plan een afspraak in

Pexels antoni shkraba 4874910