Samen met Duurzaam Bespaar Plan gaan we voor groen

Met trots kondigt Vrieling Adviesgroep haar samenwerking met Duurzaam Bespaar Plan aan om gezamenlijk duurzame woonoplossingen te bieden. Deze unieke samenwerking heeft als doel woningeigenaren te helpen met het realiseren van een groenere toekomst waarbij duurzaam wonen en financiële gezondheid hand in hand gaan.

Van gratis huisscan tot volledige ontzorging

Duurzaam Bespaar Plan ondersteunt woningeigenaren bij het verduurzamen van hun woning door middel van een gratis huisscan (t.w.v. € 280,-). Ze bieden persoonlijk advies aan huis, waarbij ze inzicht geven in geschikte verduurzamingsmaatregelen, investeringskosten en besparingen. Met deze informatie over de investeringskosten en besparingen kan Vrieling Adviesgroep ondersteunen bij het verkrijgen van een benodigde financiering, in de vorm van hypotheken, subsidies en verzekeringsadvies. Zo worden woningeigenaren volledig ontzorgd tijdens het gehele traject om de energietransitie te laten starten.

Over Duurzaam Bespaar Plan

Duurzaam Bespaar Plan is een onafhankelijk intermediair dat woningeigenaren helpt bij het verduurzamen van hun woning. Ze bieden advies over vloer-, wand-, dak-, glasisolatie, kunststof kozijnen en zonnepanelen. Voor hen zijn vier kernwoorden leidend: Startpunt, Ontzorgen, Concreet en Persoonlijk. De aanpak begint met een persoonlijk gesprek aan huis, waarbij de focus ligt op het volledig ontzorgen van de woningeigenaar gedurende het gehele verduurzamingstraject, om de energietransitie daadwerkelijk te laten starten.

Over Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep adviseert zakelijke en particuliere klanten over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken, verzuim of over de aan- en verkoop van vastgoed. Met een geschiedenis van ruim 74 jaar van betrouwbaarheid en klantgerichtheid, staat ook duurzaamheid hoog op de agenda. Vrieling Adviesgroep streeft naar een groenere toekomst voor iedereen door klanten (financieel) bewust te maken van duurzame keuzes op het gebied van inkomen, gezondheid en wonen.

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Vrieling Adviesgroep en Duurzaam Bespaar Plan, kunt u terecht op de respectievelijke websites: www.vrieling.nl en www.duurzaambespaarplan.nl.