Arbeidsongeschiktheidsverzekering

voor zelfstandig ondernemers

Ben jij ZZP'er, DGA of zelfstandig medisch specialist? Dan heb je geen werkgever én dus geen financieel vangnet als jij door ziekte niet meer kunt werken. Gelukkig biedt een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) de oplossing. Vrieling heeft voor elk type ondernemer en voor elk budget een AOV. Wil je een gratis offerte?

Maak een gratis afspraak

Aov Asr Movir Avero Achmea Allianz Aegon Goudse Klaverblad Taf

Wij vergelijken voor jou

Vrieling is een onafhankelijke adviseur. Dat betekent dat wij samenwerken met veel verzekeraars, zoals a.s.r., Movir, Alllianz, Klaverblad en vele anderen. Wij vergelijken op basis van jouw wensen alle soorten AOV's. Op die manier heb jij altijd een perfect passende AOV tegen een scherpe premie.

Vraag een voorstel aan

Wat kost een AOV?

De exacte kosten van een AOV verschillen per beroep en hangen ook af van jouw wensen als ondernemer. De premie wordt onder andere samengesteld op basis van looptijd, beroep, het verzekerde bedrag en het eigen risico.

Lees meer
Is een AOV verplicht?

Ondernemers zijn niet verplicht om een arbeidsongeschiktheidsverzekering of andere voorziening af te sluiten. Maar raak jij arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeluk? Dan heb je geen inkomen meer. Het is dus wel verstandig.

Lees meer

Gratis offerte?

Maak direct een afspraak