Arbeidsongeschiktheidsverzekering

voor zelfstandig ondernemers

Bent u ZZP'er, DGA of zelfstandig medisch specialist? Dan heeft u geen werkgever én dus geen financieel vangnet als u door ziekte niet meer kunt werken. Gelukkig biedt een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) de oplossing. Vrieling heeft voor elk type ondernemer en voor elk budget een AOV. Wilt u een gratis offerte?

Maak een gratis afspraak

Aov Asr Movir Avero Achmea Allianz Aegon Goudse Klaverblad Taf

Wij vergelijken voor u

Vrieling is een onafhankelijke adviseur. Dat betekent dat wij samenwerken met veel verzekeraars, zoals a.s.r., Movir, Alllianz, Klaverblad en vele anderen. Wij vergelijken op basis van uw wensen alle soorten AOV's. Op die manier heeft u altijd een perfect passende AOV tegen een scherpe premie.

Vraag een voorstel aan

Wat kost een AOV?

De exacte kosten van een AOV verschillen per beroep en hangen ook af van uw wensen als ondernemer. De premie wordt onder andere samengesteld op basis van looptijd, beroep, het verzekerde bedrag en het eigen risico.

Lees meer
Is een AOV verplicht?

Ondernemers zijn niet verplicht om een arbeidsongeschiktheidsverzekering of andere voorziening af te sluiten. Maar raakt u arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeluk? Dan heeft u geen inkomen meer. Het is dus wel verstandig.

Lees meer

Gratis offerte?

Maak direct een afspraak