Wat is een AOV en waarom sluit u deze af?

Bij Vrieling bieden we u de keuze uit verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekering bij verschillende verzekeraars. Uw eigen adviseur bekijkt samen met u welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past bij uw wensen en budget. Op die manier heeft u altijd de – voor u – beste arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Inkomensvoorziening voor ondernemers

Met een AOV verzekert u als ondernemer of ZZP'er uw inkomen tegen arbeidsongeschiktheid, bijvoorbeeld door een ongeval of ziekte. Ook helpen de meeste verzekeraars u om arbeidsongeschiktheid te voorkomen.

Geen financieel vangnet voor ondernemers

Voor zelfstandigen (ZZP'er, DGA of zelfstandig medisch specialist) is er geen financieel vangnet vanuit de overheid. Als u door bijvoorbeeld ziekte of een ongeval niet meer kan werken, stopt uw inkomen. U zult dus zelf moeten nadenken over of en hoe u het (gezins-)inkomen wilt beschermen. U denkt er misschien niet graag aan. Toch zijn er elke dag weer ondernemers die ondervinden dat u zomaar arbeidsongeschikt kunt raken. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan het (gezins)inkomen veiliggesteld worden.

Wist u dat?

  • De kans dat u (tijdelijk) arbeidsongeschiktheid raakt maar liefst 50% is!
  • 35% van de ongelukken ontstaan in privésfeer.
  • 16% van de arbeidsongeschiktheidsmeldingen die wij ontvangen onder een beperking in persoonlijk en sociaal functioneren vallen (burn-out, psychische problemen).
3117

Een AOV biedt meer dan alleen financiële hulp

Bent u arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeval? Dan krijgt u bij de meeste verzekeraars niet alleen de uitkering waar u recht op heeft, maar ze helpen u ook om snel weer vooruit te komen. Met uw onderneming, met uw persoonlijke ontwikkeling, uw gezin en uw gezondheid.

Arbeidsongeschiktheid voorkomen

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan 'genezen'. Daarom bieden wij, maar ook veel verzekeraars, tools aan om de kans op arbeidsongeschiktheid in de toekomst te verkleinen. Bijvoorbeeld door via een gezondheidscheck alle gezondheidsrisico's in kaart te brengen en u te helpen om deze risico's weg te nemen of te verkleinen.

Wij vergelijken voor u

Vrieling is een onafhankelijke adviseur. Dat betekent dat wij samenwerken met veel verzekeraars, zoals a.s.r., Movir, Alllianz, Klaverblad en vele anderen. Wij vergelijken op basis van uw wensen alle soorten AOV's. Op die manier heeft u altijd een perfect passende AOV tegen een scherpe premie. Wilt u een gratis en geheel vrijblijvende offerte? Laat uw gegevens hieronder achter en we nemen contact met u op.