Wat is een AOV en waarom sluit je deze af?

Bij Vrieling bieden we jou de keuze uit verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekering bij diverse verzekeraars. Jouw eigen adviseur bekijkt samen met jou welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past bij jouw wensen en budget. Zo heb jij altijd de – voor jou – beste arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Inkomensvoorziening voor ondernemers

Met een AOV verzeker jij als ondernemer of ZZP'er jouw inkomen tegen arbeidsongeschiktheid, bijvoorbeeld door een ongeval of ziekte. Ook helpen de meeste verzekeraars jou om arbeidsongeschiktheid te voorkomen.

Geen financieel vangnet voor ondernemers

Voor zelfstandigen (ZZP'er, DGA of zelfstandig medisch specialist) is er geen financieel vangnet vanuit de overheid. Als je door bijvoorbeeld ziekte of een ongeval niet meer kan werken, stopt jouw inkomen. Jij zult dus zelf moeten nadenken over of en hoe jij het (gezins-)inkomen wilt beschermen. Jij denkt er misschien niet graag aan. Toch zijn er elke dag weer ondernemers die ondervinden dat je zomaar arbeidsongeschikt kunt raken. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan het (gezins)inkomen veiliggesteld worden.

Wist je dat?

  • De kans dat je (tijdelijk) arbeidsongeschiktheid raakt maar liefst 50% is!
  • 35% van de ongelukken ontstaan in privésfeer.
  • 16% van de arbeidsongeschiktheidsmeldingen die wij ontvangen, vallen onder een beperking in persoonlijk en sociaal functioneren (burn-out, psychische problemen).
3117

Een AOV biedt meer dan alleen financiële hulp

Ben jij arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeval? Dan krijg je bij de meeste verzekeraars niet alleen de uitkering waar je recht op hebt, maar ze helpen jou ook om snel weer vooruit te komen. Met jouw onderneming, met jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw gezin en jouw gezondheid.

Arbeidsongeschiktheid voorkomen

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan 'genezen'. Daarom bieden wij, maar ook veel verzekeraars, tools aan om de kans op arbeidsongeschiktheid in de toekomst te verkleinen. Bijvoorbeeld door via een gezondheidscheck alle gezondheidsrisico's in kaart te brengen en jou te helpen om deze risico's weg te nemen of te verkleinen.

Wij vergelijken voor jou

Vrieling is een onafhankelijke adviseur. Dat betekent dat wij samenwerken met veel verzekeraars, zoals a.s.r., Movir, Alllianz, Klaverblad en vele anderen. Wij vergelijken op basis van jouw wensen alle soorten AOV's. Op die manier heb je altijd een perfect passende AOV tegen een scherpe premie. Wil je een gratis en geheel vrijblijvende offerte? Laat jouw gegevens hieronder achter en we nemen contact met jou op.