Doorlopende reisverzekering bij Vrieling

Bij Vrieling bieden we u de keuze uit verschillende doorlopende reisverzekeringen bij verschillende verzekeraars, waaronder die van Allianz. Uw eigen adviseur bekijkt samen met u welke doorlopende reisverzekering past bij uw wensen en budget. Op die manier heeft u altijd de – voor u – beste doorlopende reisverzekering.

Doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering die bij u past

Gaat u er meer dan één keer per jaar op uit? Dan is een doorlopende reisverzekering is vaak voordeliger dan een eenmalige reisverzekering. Bovendien zijn alle korte uitstapjes automatisch verzekerd. Een reisverzekering is niet verplicht maar wordt in de meeste situaties sterk aangeraden omdat de financiële schade snel kan oplopen. Een basisverzekering vergoedt schade aan bagage, extra kosten en onvoorziene uitgaven. U kunt uw verzekering uitbreiden met extra rubrieken zoals onder andere:

  • Geneeskundige kosten in het buitenland
  • Wintersportdekking
  • Geld en cheques

Veelgestelde vragen

De kinderen gaan zonder ons op vakantie. Zijn zij dan wel verzekerd?  

Ja! Kinderen die gemeld worden op de reisverzekering zijn ook verzekerd als zij afzonderlijk op reis gaan. Voor hen geldt dezelfde dekking als voor de ouders. Kinderen zijn verzekerd tot 27 jaar zolang zij thuis wonen of voor studie uitwonend zijn.

Mijn groene kaart is wit, klopt dit wel?  

A.S.R. heeft er sinds 2021 voor gekozen om de groene kaart in vervolg af te drukken op een wit A4. Deze wordt in veel landen al geaccepteerd, maar mocht je een verre reis maken dan kun je contact opnemen om alsnog een groen exemplaar te ontvangen.

Krijg ik nog een reispasje bij mijn reisverzekering?  

Sinds 2021 wordt de reispas niet langer aangeboden. In plaats daarvan is het verstandig om het pechhulpnummer op te slaan in je telefoon of om deze op papier mee te nemen. Het pechhulpnummer vindt je op het polisblad van de reisverzekering.

Persoonlijke begeleiding bij onverwachte gebeurtenissen

Uw adviseur gaat direct voor u aan de slag. Hij overlegt met u hoe uw situatie het best en snelst aangepakt kan worden. U staat er dus niet alleen voor. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en geven u praktische hulp: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook in de vakantieperiodes!

Schade melden

Meer informatie over de reisverzekering

Bent u benieuwd wat een reisverzekering inhoudt, wat u kunt verzekeren tijdens vakanties en weekendjes weg? Of wilt u weten wat een reisverzekeraar voor u doet? Bekijk dan het filmpje van verzekeraar Allianz met uitleg over de reisverzekeringen.

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met u op.

Maak een afspraak