Particulier ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Rechtsbijstandverzekering

Maatwerk en deskundig advies

Een goede verzekering is één, maar een deskundig en vertrouwd advies is twee! Daarom hebben klanten van ons kantoor twee vaste contactpersonen: een buitendienstadviseur en een binnendienstadviseur. Dat vinden we belangrijk, omdat je pas een goed advies kunt geven als je je klanten goed kent. Zo zijn wij in staat verzekeringen op maat te leveren, en op die manier kunnen we bovendien garanderen dat wij altijd voor u bereikbaar zijn om u persoonlijk van dienst te zijn. Voor u een zorg minder!

Dekking voor het hele gezin

De rechtsbijstandverzekering kent een dekking voor het hele gezin. Ook ongehuwde kinderen, die voor studie uitwonend zijn, vallen daaronder.

Veel dekkingsmogelijkheden

Onze rechtsbijstandverzekering is modulair opgebouwd, waarbij u zelf kunt beslissen welke modules u mee wilt verzekeren. Natuurlijk geven onze adviseurs u hierbij graag een passend advies!

Tot 10% extra pakketkorting

Als deze verzekering wordt afgesloten binnen het Vrieling ZekerheidsPakket, krijgt u een extra premiekorting die kan oplopen tot 10% bij 5 verzekeringen!

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.