Particulier ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Motorverzekering

Uw motor kunt u net zo ruim verzekeren als u zelf wilt. U kunt kiezen voor uitsluitend een WA-dekking. Dan bent u alleen verzekerd tegen de schade die u aan anderen toebrengt. Als u kiest voor de WA- + Cascodekking, bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen motor.

WA-dekking

Onder deze dekking valt schade, die u met uw motor veroorzaakt aan derden indien u hiervoor aansprakelijk bent. Het verzekerd bedrag is € 2.500.000,-.

Dekkingsmogelijkheden voor schade aan uw eigen motor

Beperkte cascodekking

Met de beperkte cascodekking bent u verzekerd tegen een aantal met name genoemde risico’s, zoals brand, explosie, zelfontbranding en kortsluiting. Tevens is er dekking voor diefstal, verduistering, joyriding, aanrijding met dieren, storm, hagel en een aantal andere risico’s. Voor diefstaldekking is een categorie 3 ART-goedgekeurd veiligheidsslot verplicht.

Volledige cascodekking

Hiermee bent u in feite verzekerd tegen alle schade aan uw motor, ongeacht of uzelf of iemand anders de schade heeft veroorzaakt. Uiteraard zijn zaken als slijtage niet gedekt. Deze dekking wordt ook wel de allriskdekking genoemd.

Opzittendenverzekering

Het is mogelijk om een ongevallenverzekering af te sluiten voor de bestuurder en de duopassagier. Een veilig gevoel!

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.