JongWijs: Leer je kind de waarde van geld

Met JongWijs maak je je kind financieel vaardig. Zo leert het slim sparen en verstandig uitgeven. Ook als ouder krijg je praktische tips die passen bij de leeftijd van je kind. Open bij ons in de maand februari een JongWijs rekening en ontvang een gratis toegangskaartje voor Monkey Town in Hardenberg!

Vragen?

We helpen graag.
Marije Herbert achtergrondloos

De kinderrekening die elk jaar meegroeit

JongWijs groeit uit tot de complete spaar- en betaalrekening voor je kind. Dat begint met een spaarrekening. En als je zoon of dochter 8 jaar is, komt er een betaalrekening bij – eventueel met betaalpas en online bankieren. Ook krijgen jullie slimme tips over geld, en zijn jullie voor persoonlijk advies altijd welkom bij de zelfstandig adviseur. Zo helpen we bij de financiële opvoeding.


Hoe werkt het?

Met JongWijs krijgt je kind een spaarrekening en handige tips om te sparen. Ook leert je kind bij elke leeftijd iets nieuws.

  • 4 jaar: Je kind krijgt een muntenteller cadeau, voor de eerste kennismaking met echt geld.
  • 8 jaar: Je kind krijgt een Jeugdpas, een betaalpas met weeklimiet. Ze leren om geld over te maken tussen hun eigen betaal- en spaarrekening.
  • 12 jaar: De Jeugdpas wordt een betaalpas met standaardlimiet. Je kind kan nu alle functies gebruiken binnen Mijn RegioBank en de Mobiel Bankieren app.
  • 14 jaar: Je kind kan nu mobiel betalen met hun smartphone.
  • 18 jaar: JongWijs gaat over in de Jongerenbetaalrekening. Je kind is nu baas over eigen geld.
TV scherm 3840x2160px campagne Jong Wijs 2023

Begin vandaag nog met een JongWijs rekening

Bereid je kind voor op een financieel verantwoorde toekomst. Open vandaag nog een JongWijs rekening en ontvang een gratis toegangskaartje voor Monkey Town. Wil je meer weten of direct een rekening openen? Kom langs of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!