Een vliegende start met Vrieling

Wil jij binnenkort je eigen droomhuis kopen? Dan helpen wij jou met alles wat daarbij nodig is. Denk daarbij aan de zoektocht naar je woning, de hypotheek en handige tips. Alle informatie die je nodig hebt vind je op deze pagina. Wil je direct weten wat je kunt lenen? Maak dan nu een gratis afspraak voor een hypotheekberekening.

Direct gratis hypotheekberekening aanvragen

Dsf2623 Uitgesneden

Vrijstelling overdrachtsbelasting woningkopers tot 35 jaar

Koop je een bestaande woning? Dan betaal je 2% overdrachtsbelasting over de aankoopprijs. Voor alle kopers van 18 tot 35 jaar geldt vanaf 1 januari 2021 een (eenmalige) vrijstelling van de overdrachtsbelasting. Dat scheelt duizenden euro’s. Wil je hiervan profiteren? Dan kun je nu al je hypotheek regelen en de woning kopen. Als de overdracht bij de notaris maar ná 1 januari 2021 is.

Lees meer.

Profiteer van de lage rente

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Wil jij de allerlaagste rente? Kies dan voor een gesprek bij Vrieling. Wij zijn onafhankelijk adviseur en vergelijken meer dan 20 hypotheekverstrekkers op rente én voorwaarden.

Hypotheekverstrekkers

Gratis en vrijblijvend een afspraak maken voor een hypotheekberekening? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.