Hoeveel kunt u lenen?

Voordat u begint aan de speurtocht naar uw eerste of volgende woning, is het handig om een indicatie te hebben van het bedrag dat u kunt lenen.

Wij helpen u met persoonlijk advies

Vrieling Hypotheken wil graag persoonlijk advies geven. Daarom kiezen wij er bewust voor om geen rekentool op de website te plaatsen. Waarom niet? Omdat de hoogte van het bedrag dat u kunt lenen afhankelijk is van veel factoren. Een rekentool kan niet met al deze factoren rekening houden. Het is dus mogelijk dat u in werkelijkheid veel minder kunt lenen, of juist veel meer! En dat heeft gevolgen voor de woning die u kunt kopen.

Wij rekenen vrijblijvend voor u uit wat u kunt lenen!

Bij Vrieling Hypotheken kunt u gratis en vrijblijvend door een hypotheekadviseur laten uitrekenen wat u kunt lenen. Wij houden hierbij rekening met factoren als rente, uw inkomen, maandlasten, bestaande leningen, uw leeftijd, de waarde van de woning, nieuwbouw of bestaande bouw en overheidsregelingen. Zo krijgt u een reëler beeld van het bedrag dat u kunt lenen en de maandlasten die hierbij horen. En wij nemen de kosten voor van het advies voor eigen rekening.

Geïnteresseerd?

Maak gerust een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs om samen de mogelijkheden door te nemen. Op basis hiervan kunt op zoek naar een woning die écht bij u past!

Patricia Slot-Pekel

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.