Nieuws

10-09-2013

Aantrekkelijke rente met Zilvervloot Sparen

Terug bij RegioBank: Zilvervloot Sparen. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag.

Naast de variabele rente ontvangt u een premie over de inleg van 1% per volledig spaarjaar met een maximum van 10%. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

•    Sparen voor uw kind of kleinkind.
•    Aantrekkelijke rente en tot 10% premie.
•    Leer uw (klein)kind sparen.
•    Welkomstcadeau naar keuze.

Leren sparen

Uw (klein)kind ontvangt over de inleg op Zilvervloot Sparen een aantrekkelijke rente. Per jaar kan er maximaal € 600 gestort worden op de rekening. Om het sparen te stimuleren, kan uw kind op zijn of haar 18e verjaardag een premie verdienen. Enige voorwaarde is dat er tot aan de 18e verjaardag van het kind geld op de rekening blijft staan. Uw (klein)kind krijgt dan 1% premie over de inleg minus de opnames per volledig spaarjaar met een maximum van 10%. Een mooie beloning voor jaren trouw sparen.

Geld opnemen

Geld opnemen kan altijd door de wettelijke vertegenwoordiger. Dat is de aanvrager van de rekening; de ouder(s) of verzorger(s) van het kind. Dit kan bij onze RegioBank vestiging in Dedemsvaart of via Internet Bankieren. Over tussentijds opgenomen bedragen wordt geen premie uitgekeerd.

Welkomstcadeau

Bij het openen van de rekening mag het kind een cadeau uitkiezen. Er zijn cadeaus voor alle leeftijden.

Meer weten?

Meer informatie over Zilvervloot Sparen? Kom eens langs bij onze vestiging te Dedemsvaart, of bezoek de website van de RegioBank.