Vitalr, onderdeel van Vrieling Adviesgroep, versterkt positie in markt door overname arbodienstverlener Vechtstad Consultancy en Bouw & Gezond

Woensdag 6 maart 2024 vond de officiële ondertekening plaats voor de overname van de bedrijven Vechtstad Consultancy en Bouw & Gezond door Vitalr. Met het zetten van de handtekening door Serge Evers, algemeen directeur en Jasper Vrieling commercieel directeur van Vrieling Adviesgroep waar Vitalr onderdeel van uitmaakt en Hans Klunder, algemeen directeur Vechtstad Consultancy en Bouw & Gezond, is de overname een feit. Beide bedrijven kijken uit naar een mooie en goede samenwerking, aldus Hans Klunder en Serge Evers

Beide Hardenbergse spelers bieden landelijke dekking en zetten zich dagelijks in op het vlak van gezond werkgeverschap en arbodienstverlening. Een plus biedt de samenwerking in het bieden van de juiste verzekeringen door Vrieling. De overname is gericht op het versterken, verbeteren en uitbreiden van de diensten aan klanten in de regio én daarbuiten. De dienstverlening, klanten en branches sluiten goed op elkaar aan en het gezamenlijke doel blijft met de overname dan ook onveranderd: samen met de klant gaan voor het allerbeste voor zijn werknemers.

Met advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen is Vitalr dé partner voor organisaties om te werken aan enthousiaste, blije en betrokken werknemers. Met eigen diensten zorgt Vitalr voor inzicht en betrokken mensen. Het team bestaat na de overname uit meer dan 40 enthousiaste en vakkundige specialisten. Waarbij persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop staan. Als onderdeel van Vrieling Adviesgroep heeft Vitalr meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van HR, arbodienstverlening en verzekeren. En brengen zij zo vraagstukken rondom vitaliteit, verzuim en verzekeren bij elkaar.

Vechtstad Consultancy is een ervaren arbodienstverlener in de regio met een specialisme in de bouwsector door heel Nederland. De 11 ervaren werknemers van het bedrijf komen na de overname in dienst van Vitalr. De huidige directeur Hans Klunder blijft de komende jaren nauw betrokken bij het bedrijf en actief als adviseur van Vitalr. Voor klanten van Vechtstad Consultancy betekent de overname een mooie uitbreiding van de dienstverlening aan klanten op het vlak van onder meer (HR-)advies, analyses, trainingen en de juiste verzekeringen.