Nieuws

10-06-2013

Vraagprijzen blijven dalen, wellicht wordt uw droomwoning werkelijkheid?


De Nederlandse woningprijzen blijven dalen, maar niet meer zo hard als in 2012. Dat blijkt uit onderzoek van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Een woning wordt nu voor gemiddeld € 206.000 verkocht, 5,5% lager dan een jaar geleden. En dat zijn landelijke cijfers, in onze regio liggen de woningprijzen lager dan het landelijke gemiddelde.

Deze uitkomst is natuurlijk vervelend als u uw huidige woning probeert te verkopen. Maar het is juist gunstig als u op zoek bent naar een nieuwe woning en u geen woning heeft om te verkopen. Wellicht kwam u een aantal jaar terug niet in aanmerking voor die ene droomwoning, maar nu wel!

Om dat te weten te komen moet u eerst weten hoeveel u kunt lenen. Sinds dit jaar is er weer veel veranderd op hypotheekgebied. Heeft u daarom recentelijk geen berekening laten uitvoeren door een hypotheekadviseur? Maak dan een afspraak met een Vrieling Hypotheekadviseur. In het eerste gesprek rekent uw adviseur geheel vrijblijvend uit wat u kunt lenen. En wellicht kunt u gebruik maken van interessante regelingen als NHG en/of de starterslening. Uw Vrieling Hypotheekadviseur vertelt u hier meer over!

Maak direct online een vrijblijvende afspraak
of bel 0523 – 28 27 27.

Bron: NVM – onderzoek eerste kwartaal 2013