Nieuws

17-06-2014

Na Vrieling Hardenberg City Run nu ook Vrieling Varia Run

Inmiddels is het alweer ruim een maand geleden dat de Vrieling Hardenberg City Run voor de tiende keer plaatsvond. De regenbuien mochten de pret niet drukken en met het grootse deelnemersaantal ooit was de run ook dit jaar weer een groot succes. Vrieling blikt er dan ook met een heel positief gevoel op terug en de loop zal in 2015 zeker terugkeren.

De Vrieling Hardenberg City Run is niet de enige run die van Vrieling verwacht kan worden. Vrieling Adviesgroep is namelijk ook hoofdsponsor van de Vrieling Varia Run. Deze run vindt in Dedemsvaart plaats op dinsdagavond 29 juli 2014.

In de Dedemsvaria feestweek hardlopen door het centrum van één van de mooiste dorpen van de gemeente Hardenberg én afsluiten met een drankje en live muziek op het gezamenlijke horecaplein. Dat is het idee van de Vrieling Varia Run. Naast de Bambino Run en de Kidsrun voor de jongste deelnemers wordt er dit jaar ook een G-Run en een Business Run georganiseerd. Verder kunnen deelnemers zich inschrijven voor de 5 km. en de 10 km. De organisatie van de Vrieling Varia Run hoopt het deelnemersaantal van 347 van de eerste editie dit jaar minimaal te verdubbelen. De inschrijving is onlangs gestart.

Meer informatie over de Vrieling Varia Run kunt u hier vinden. U kunt zich ook direct inschrijven.