Nieuws

26-09-2014

Hypotheekrente nog steeds historisch laag

De hypotheekrente daalt al geruime tijd, doordat banken goedkoper geld kunnen lenen op de internationale kapitaalmarkt. Met name het laatste half jaar is de hypotheekrente fors gedaald.

Voor veel mensen een mooi moment om een (nieuwe) hypotheek af te sluiten.

De gemiddelde variabele en 5 jaar vaste hypotheekrente met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) waren nog nooit zo laag als nu. En ook de gemiddelde 10 jaar vaste hypotheekrente is laag. De lage hypotheekrente is niet alleen voor huizenkopers interessant. Loopt uw rentevast periode af? Dan profiteert u ook van dit voordeel. Of de rente nog verder blijft dalen kan niemand met zekerheid zeggen.

Lenen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) beperkt u de financiële risico’s van een eigen koopwoning. Bovendien is de hypotheekrente van een hypotheek met NHG vaak lager dan een hypotheek zonder NHG. 

Hoeveel kunt u lenen?

Wilt u weten hoeveel u op dit moment kunt lenen en hoe hoog uw maandlasten zijn bij de huidige rente? De hypotheekadviseurs van Vrieling rekenen het graag voor u uit. Een eerste gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Bel voor een afspraak 0523 – 28 27 27 of maak online een afspraak.