Nieuws

29-10-2013

Betalingsproblemen

Heeft u moeite om uw hypotheek te betalen, door bijvoorbeeld werkloosheid? Uw hypotheekadviseur bij Vrieling kan samen met u zoeken naar een passende oplossing.

Nationale Hypotheek Garantie

Heeft u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie? Dan bekijken we of u in aanmerking komt voor de woonlastenfaciliteit. U mag dan in een bepaalde periode slechts een gedeelte van uw hypotheeklasten voldoen, zodat u extra tijd heeft om uw betalingsproblemen op te lossen.

Rentepauze

Sommige geldverstrekkers willen bij een tijdelijk betalingsprobleem kijken of u een periode een lager maandbedrag kan betalen. Wel moet u dit voorgeschoten bedrag in de toekomst weer gaan terugbetalen.

Woonlastenverzekering

Bij het afsluiten van uw hypotheek heeft u wellicht een woonlastenverzekering, eventueel met dekking voor werkloosheid, afgesloten. Deze verzekering keert ook uit bij een inkomensdaling als gevolg van (tijdelijke) werkloosheid. Gedurende een bepaalde periode kunt u dan een deel van de maandelijkse hypotheeklasten betalen. Weet u niet zeker of u dit heeft? Bel dan uw hypotheekadviseur: 0523 - 28 27 27.

 Heeft u problemen met de betaling? 

Het is altijd belangrijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met uw hypotheekadviseur om achterstand te beperken. Bel gerust 0523 – 28 27 27 of neem online contact met ons op. Samen met u zoeken we naar een oplossing.