Motorverzekering bij Vrieling

Bij Vrieling bieden we u de keuze uit verschillende motorverzekeringen, bij verschillende verzekeraars. Uw eigen adviseur bekijkt samen met u welke motorverzekering past bij uw wensen en budget. Op die manier heeft u altijd de – voor u – beste motorverzekering.

De motorverzekering die bij u past

Bent u in het bezit van een motor, dan bent u verplicht om in het bezit te zijn van een basisdekking. Binnen Vrieling heeft u keuze uit drie basisdekkingen.

  • WA - Dekt schade die u veroorzaakt bij een ander.
  • WA Beperkt Casco - Dekt ook de schade aan uw eigen auto in gevallen van bijvoorbeeld: diefstal, brand of storm.
  • WA Volledig Casco - Dekt ook de schade die u veroorzaakt aan uw eigen motor.
Motorverzekering

Aanvullende dekkingen

U heeft bij Vrieling vrijheid bij het samenstellen van uw motorverzekering. Bovenop de verplichte WA-dekking kunt u zich aanvullend verzekeren:

  • Beperkte cascodekking, voor dekking bij bijvoorbeeld brand, diefstal en hagel
  • Volledige cascodekking, een allriskdekking bij schade aan uw motor
  • Opzittendenverzekering, bij ongevallen van de bestuurder en de duopassagier

Veelgestelde vragen

Ik krijg buiten kantoortijd een motorrijtuig op naam. Hoe kan ik deze dan verzekeren?  

Zorg ervoor dat je contact met ons hebt opgenomen voordat je met de motor de openbare weg op gaat. Hiermee voorkom je dat je onverzekerd op pad gaat. Om een motorrijtuig te verzekeren zijn wij een kenteken en meldcode nodig. Mocht dit niet lukken: Buiten kantoortijd zijn wij telefonisch bereikbaar op het algemene nummer. Bij het antwoordapparaat kies je de keuze om het voertuig in dekking te nemen om in contact te komen met een adviseur.

Persoonlijke begeleiding bij schade

Bij schade gaat uw schadebehandelaar direct voor u aan de slag. Hij overlegt met u hoe uw schade het best en snelst afgewikkeld kan worden. U staat er dus niet alleen voor. Onze schadebehandelaars staan altijd voor u klaar en geven u praktische hulp: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Schade melden

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met u op. We laten u gelijk zien welke bonus/malus-korting voor uw situatie geldt!

Maak een afspraak