Verzeker uw auto bij Vrieling

Bij Vrieling bieden we u de keuze uit verschillende autoverzekeringen bij verschillende verzekeraars. Uw eigen adviseur bekijkt samen met u welke autoverzekering past bij uw wensen en budget. Op die manier heeft u altijd de – voor u – beste autoverzekering.

Autoverzekering

De autoverzekering die bij u past

U heeft bij Vrieling de keuze uit 3 basisdekkingen voor uw autoverzekering. Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco. Een WA verzekering is verplicht en dekt enkel de schade die u veroorzaakt bij een ander. Met een WA Beperkt Casco dek je ook de schade aan je eigen auto maar enkel wanneer je hier zelf niets aan kon doen. Bijvoorbeeld in geval van diefstal, brand of een hevige storm. Met een WA Volledig Casco ben je ook verzekerd voor het geval je zelf schade rijdt.

  • WA - Dekt schade die u veroorzaakt bij een ander.
  • WA Beperkt Casco - Dekt ook de schade aan uw eigen auto in gevallen van bijvoorbeeld: diefstal, brand of storm.
  • WA Volledig Casco - Dekt ook de schade die u veroorzaakt aan uw eigen auto.

Aanvullende dekkingen

Naast de basisdekking heeft u de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen, zoals:

  • Schade Verzekering Inzittenden (SVI), bij letsel- en materiële schade van uzelf en uw passagiers.
  • Pechhulp, voor binnen- en/of buitenland.
  • Verkeersrechtsbijstand, bij juridische kwesties rondom uw auto.

Veelgestelde vragen

Mag ik rijden met een medische aandoening zoals een gebroken been?  

Of dit mag, hangt af van het besluit van de behandelende arts. De arts kan bepalen of je in staat bent om een voertuig te besturen. Je moet in staat zijn om zonder problemen een voertuig te kunnen besturen.

Is de Schadeverzekering voor Inzittenden alleen voor passagiers?  

Nee! De Schade Verzekering Inzittenden (SVI) geldt ook voor u als bestuurder. Bij een ongeluk met blijvend letsel zal deze verzekering een uitkering doen voor bijvoorbeeld een traplift of andere aanpassingen in de woning.

Voor hoeveel mensen geldt de Schadeverzekering voor Inzittenden 

De Schade Verzekering Inzittenden (SVI) biedt dekking voor alle inzittenden inclusief bestuurder die plaatsnemen op een wettelijk toegestane zitplaats. Dit is een zitplaats met een eigen gordel.

Mag ik mijn auto uitlenen?  

Ja! Dit mag, maar degene aan wie de auto wordt uitgeleend moet wettelijk voldoen aan de eisen om in Nederland te mogen rijden. Daarnaast is het van belang dat je zelf het meeste in de auto rijdt. Mocht de persoon aan wie je de auto uitleent toch schade rijden, dan zal dit wel ten koste gaan van je schadevrije jaren.

Persoonlijke begeleiding bij schade

Bij schade gaat uw schadebehandelaar direct voor u aan de slag. Hij overlegt met u hoe uw schade het best en snelst afgewikkeld kan worden. U staat er dus niet alleen voor. Onze schadebehandelaars staan altijd voor u klaar en geven u praktische hulp: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Schade melden

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met u op.

Maak een afspraak