Kortlopende reisverzekering bij Vrieling

Bij Vrieling bieden we u de keuze uit verschillende kortlopende reisverzekeringen, bij verschillende verzekeraars. Uw eigen adviseur bekijkt samen met u welke kortlopende reisverzekering past bij uw wensen en budget. Op die manier heeft u altijd de – voor u – beste kortlopende reisverzekering.

Reisverzekering Vrieling

De kortlopende reisverzekering die bij u past

Met een kortlopende reisverzekering bent u bij Vrieling verzekerd voor de duur van één vakantie. Een basisdekking vergoedt schade aan bagage, extra kosten en onvoorziene uitgaven. De kosten hiervan worden gebaseerd op de duur van de vakantie. Hierdoor kan het voorkomen dat u op termijn goedkoper uit bent met een doorlopende reisverzekering. U kunt uw verzekering uitbreiden met extra rubrieken zoals onder andere:

  • Geneeskundige kosten in het buitenland
  • Wintersportdekking
  • Geld en cheques

Veelgestelde vragen

De kinderen gaan zonder ons op vakantie. Zijn zij dan wel verzekerd?  

Ja! Kinderen die gemeld worden op de reisverzekering zijn ook verzekerd als zij afzonderlijk op reis gaan. Voor hen geldt dezelfde dekking als voor de ouders. Kinderen zijn verzekerd tot 27 jaar zolang zij thuis wonen of voor studie uitwonend zijn.

Mijn groene kaart is wit, klopt dit wel?  

A.S.R. heeft er sinds 2021 voor gekozen om de groene kaart in vervolg af te drukken op een wit A4. Deze wordt in veel landen al geaccepteerd, maar mocht je een verre reis maken dan kun je contact opnemen om alsnog een groen exemplaar te ontvangen.

Krijg ik nog een reispasje bij mijn reisverzekering?  

Sinds 2021 wordt de reispas niet langer aangeboden. In plaats daarvan is het verstandig om het pechhulpnummer op te slaan in je telefoon of om deze op papier mee te nemen. Het pechhulpnummer vindt je op het polisblad van de reisverzekering.

Persoonlijke begeleiding bij onverwachte gebeurtenissen

Uw adviseur gaat direct voor u aan de slag. Hij overlegt met u hoe uw situatie het best en snelst aangepakt kan worden. U staat er dus niet alleen voor. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en geven u praktische hulp: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook in de vakantieperiodes!

Schade melden

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met u op.

Maak een afspraak