Annuleringsverzekering bij Vrieling

Bij Vrieling kies je uit verschillende annuleringsverzekeringen van diverse verzekeraars. Samen met jouw eigen adviseur bekijk je welke annuleringsverzekering het beste past bij jouw wensen en budget. Zo ben je altijd verzekerd van de beste keuze voor jou.

Annuleringsverzekering Vrieling

De annuleringsverzekering die bij jou past

De annuleringsverzekering is onderdeel van de reisverzekering. Met een annuleringsverzekering zijn de annuleringskosten van jouw geboekte vakantie of uitje verzekerd. Je kunt kiezen uit:

  • Annuleringsverzekering Ga je bijvoorbeeld 10 dagen op vakantie en moet je na 5 dagen uw vakantie afbreken? Dan vergoedt de annuleringsverzekering de overige 5 dagen die je nog tegoed had.
  • Annuleringsverzekering dubbel zeker Ga je bijvoorbeeld 10 dagen op vakantie en moet je na 5 dagen uw vakantie afbreken? Dan vergoedt de annuleringsverzekering de gehele vakantie van 10 dagen.


Reisverzekeringen

Er zijn verschillende soorten reisverzekeringen die Vrieling aanbiedt.

  • Een doorlopende verzekering. Je bent het hele jaar verzekerd
  • Een kortlopende verzekering. Je bent verzekerd voor één vakantie
  • Aanvullende dekking. Je kunt kosteloos annuleren of omboeken bij terrorisme of natuurrampen

Veelgestelde vragen

De kinderen gaan zonder ons op vakantie. Zijn zij dan wel verzekerd?  

Ja! Kinderen die gemeld worden op de reisverzekering zijn ook verzekerd als zij afzonderlijk op reis gaan. Voor hen geldt dezelfde dekking als voor de ouders. Kinderen zijn verzekerd tot 27 jaar zolang zij thuis wonen of voor studie uitwonend zijn.

Mijn groene kaart is wit, klopt dit wel?  

A.S.R. heeft er sinds 2021 voor gekozen om de groene kaart in vervolg af te drukken op een wit A4. Deze wordt in veel landen al geaccepteerd, maar mocht je een verre reis maken dan kun je contact opnemen om alsnog een groen exemplaar te ontvangen.

Krijg ik nog een reispasje bij mijn reisverzekering?  

Sinds 2021 wordt de reispas niet langer aangeboden. In plaats daarvan is het verstandig om het pechhulpnummer op te slaan in je telefoon of om deze op papier mee te nemen. Het pechhulpnummer vindt je op het polisblad van de reisverzekering.

Persoonlijke begeleiding bij onverwachte gebeurtenissen

Jouw adviseur gaat direct voor u aan de slag. Hij overlegt hoe jouw situatie het best en snelst aangepakt kan worden. Je staat er dus niet alleen voor. Onze adviseurs staan altijd klaar en geven praktische hulp. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook in de vakantieperiodes!

Schade melden

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met jou op.

Maak een afspraak