Uw verzekeringszaken via mijn.vrieling.nl

Op de website mijn.vrieling.nl kunt u als particuliere klant uw gegevens, verzekeringen en schades inzien. Bovendien biedt het u de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens te wijzigen en schades eenvoudig en snel te melden.

De voordelen van mijn.vrieling.nl

Regelmatig horen wij van onze klanten dat ze graag online verzekeringszaken willen regelen. Aan die wens geven wij met mijn.vrieling.nl gehoor. Op deze website kunnen particuliere klanten op dit moment persoonsgegevens, verzekeringen en schades inzien. Ook biedt de website de mogelijkheid om persoonsgegevens te wijzigen en schades te melden. Wij blijven werken aan de website, zodat in de toekomst ook agrarische en zakelijke klanten van Mijn Vrieling gebruik kunnen maken. Daarnaast kunt u in een later stadium ook zelf uw verzekeringen online wijzigen en afsluiten. Meer over mijn.vrieling.nl leest u in de folder.

Uw eigen account bij mijn.vrieling.nl

Om toegang te krijgen tot uw verzekeringen vragen wij u om uw account eenmalig te activeren. Hiervoor heeft u uw relatienummer en een activeringscode nodig. Bent u particuliere klant bij Vrieling Verzekeringen en/of Vrieling Hypotheken en heeft u nog geen activeringscode ontvangen? Vraag deze dan via onderstaand formulier bij ons aan of bel uw adviseur op ons telefoonnummer: 0523 - 28 27 26.

U wilt persoonlijk contact?

Er verandert door mijn.vrieling.nl niets aan onze service. U behoudt uw eigen buitendienst- en binnendienstadviseur. En bij het melden van elke schade krijgt u een vaste schadebehandelaar toegewezen. U heeft dus zelf de keuze: online of persoonlijk!

Mijn Vrieling activeringscode aanvragen

  1.