Uitvaartverzekering bij Vrieling

Bij Vrieling bieden we u de keuze uit verschillende uitvaartverzekeringen, bij verschillende verzekeraars. Uw eigen adviseur bekijkt samen met u welke uitvaartverzekering past bij uw wensen en budget. Op die manier heeft u altijd de – voor u – beste uitvaartverzekering.

Uitvaartverzekering Vrieling

De uitvaartverzekering die bij u past

Een uitvaart kost al snel € 12.000,-. Als u bijzondere wensen heeft, loopt dat bedrag snel op. Een uitvaartverzekering biedt uitkomst. U kunt kiezen uit twee soorten uitvaartverzekeringen.

  • De natura verzekering, Je neemt hiermee een pakket af waarin verschillende zaken rondom de uitvaart worden geregeld. Zo kan er binnen dit pakket worden afgesproken hoeveel rouwkaarten er worden verstuurd en wat voor eten er eventueel zal worden geserveerd.
  • De uitvaartverzekering in geld, er wordt een afgesproken bedrag uitgekeerd en u of uw nabestaande regelt alles zelf. Verzeker je een bedrag van €10.000,- maar lopen de kosten op tot €15.000,-. Dan wordt er een bijdrage van €5.000,- van uw nabestaanden verlangt. Binnen de 10.000,- hebben u en uw nabestaanden de vrije keuze over de uitvaart.

De kosten van een uitvaart in beeld

Met behulp van de video van Monuta krijg je een beter beeld van kosten die een uitvaart met zich meebrengt. Mocht je hier toch vragen over hebben? Blijf niet zitten met vragen en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Persoonlijke begeleiding na overlijden?

De uitvaartverzorgers van Monuta gaan direct voor u aan de slag. U staat er dus niet alleen voor. Bij overlijden staan de verzorgers van Monuta altijd voor u klaar en geven u praktische hulp: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bel bij overlijden 0800 – 023 05 50.

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met u op.

Maak een afspraak