Overlijdensrisicoverzekering bij Vrieling

Bij Vrieling bieden we u de keuze uit verschillende overlijdensrisicoverzekeringen, bij verschillende verzekeraars. Uw eigen adviseur bekijkt samen met u welke overlijdensrisicoverzekering past bij uw wensen en budget. Op die manier heeft u altijd de – voor u – beste overlijdensrisicoverzekering.

Overlijdensrisicoverzekering

De overlijdensrisicoverzekering die bij u past

Met een overlijdensrisicoverzekering wordt er na overlijden in één keer een bedrag uitgekeerd. Voor bijvoorbeeld extra kosten van kinderopvang. Of het ineens aflossen van de hypotheek. Wat veel mensen vaak niet doorhebben is dat een overlijdensrisicoverzekering ook van groot belang kan zijn bij mensen die in een huurwoning wonen. Hiermee voorkomt u dat u of uw partner moet verhuizen na het overlijden van één van beiden.

We helpen u graag de grote premieverschillen van verschillende verzekeraars te vergelijken. De hoogte hangt onder andere af van zaken als:

  • Het verzekerde bedrag
  • De leeftijd van de verzekerde persoon

Persoonlijke begeleiding na overlijden?

Onze adviseur gaat direct voor u aan de slag. U staat er dus niet alleen voor. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en geven u praktische hulp.

Begeleiding nodig

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met u op.

Maak een afspraak