Ongevallenverzekering bij Vrieling

Bij Vrieling bieden we u de keuze uit verschillende (gezins)ongevallenverzekeringen, bij verschillende verzekeraars. Uw eigen adviseur bekijkt samen met u welke (gezins)ongevallenverzekering past bij uw wensen en budget. Op die manier heeft u altijd de – voor u – beste (gezins)ongevallenverzekering.

Ongevallenverzekeringen

De (gezins)ongevallenverzekering die bij u past

De ongevallenverzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval. In geval van invaliditeit kan dit bijvoorbeeld worden uitgekeerd voor het aanschaffen van een traplift of aanpassingen aan de woning. Maar denk hierbij ook aan een uitkering in verband met het inkomensverlies wat u zou kunnen leiden door het ongeval.

In de meeste situaties kunt u al een verzekering afsluiten voor u (en uw gezin) voor een paar euro per maand. Wij selecteren in overleg met u de best passende dekking in combinatie met een lage premie. U kunt kiezen uit een combinatie van diverse mogelijkheden:

  • Verschillende uit te keren bedragen bij overlijden
  • Verschillende uit te keren bedragen bij invaliditeit

Persoonlijke begeleiding bij een ongeval?

Onze adviseur gaat direct voor u aan de slag. Hij overlegt met u wat u het beste kunt doen. U staat er dus niet alleen voor. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en geven u praktische hulp.

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met u op.

Maak een afspraak